Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Danagården 163,
9230 Svenstrup J

Villa 174 m2 5 rum

Skøn etplansvilla fra 2014 med plads til hele familien

Drømmer I om et nyt hjem til familien? Et sted, der har godt med værelser, hyggelige omgivelser og er helt indflytningsklar? Så tag et kig på Danagården 163 i Svenstrup J. Her finder I alt det, I leder efter og mere til.

Boligen er opført i 2014 og fordeler sig over ét plan på 174 m2. Der er ikke mindre end fire værelser, to badeværelser, køkken-alrum, stue, bryggers, et stort disponibelt rum og integreret carport. Husets plantegning er afstemt med hverdagens behov, hvad angår placering af værelser, køkken og badeværelser.

Boligens samlingspunkt er køkken-alrummet. I mødes om køkkenøen, hvor der er plads til samvær. HTH-køkkenet har hvide, grebsfrie fronter, en lys træbordplade og induktionskogeplader. Som en ekstra detalje har bagvæggen små, blågrønne mosaiksten, der skaber en smuk kontrast mellem de minimalistiske køkkenfronter og de naturlige bordplade. I forlængelse af køkkenet er der en dejlig spisestue, som gennem de franske døre fører videre til stuen. Det velholdte, lyse gulv og de store vinduespartier gør rummet ekstra indbydende, og så er det også i denne del af huset, at forældreafdelingen er.

Med eget badeværelse og walk-in-closet får forældrene et forholdsvis privat område, mens børneafdelingen ligger mere centralt i huset. Tæt på køkkenet og bryggerset finder I de tre værelser, hvor der er nem adgang til boligens andet badeværelse, som kan blive børnenes afsnit.

Bryggerset har hvide skabselementer, der bidrager med rigtig god opbevaringsplads, og både tørretumbler og vaskemaskine følger med i boligen.

Udendørs mødes I af en stor, velholdt have med stenbelagte terrasser, hvoraf den ene er overdækket og i forlængelse af huset. Ser I nærmere på havens opbygning, finder I et æbletræ, hindbærbuske og en nedgravet trampolin, som også medfølger huset.

Alt i alt en virkelig dejlig bolig, der giver jer og familien de bedste rammer at leve og vokse i.

Danagården 163,
9230 Svenstrup J

Type Villa Boligareal 174 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00438 Byggeår 2014 Energimærke a2010 Plan 1 Grund 882 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1614835604lobth1614835604@td1614835604
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg