Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Notice: Undefined index: agent in /home/C4047/web/htbolig.dk/public_html/feiwoeufsdjl/themes/hansenthoft/single-realty.php on line 27

Engtoften 49,
9280 Storvorde

Villa 126 m2 4 rum

Skøn etplans familievilla i naturskønne omgivelser

Storvorde er et oplagt valg for børnefamilien, der ønsker at bo i et velfungerende lokalsamfund med skole, pasningstilbud, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Netop nu har I endda mulighed for at erhverve jer en lækker etplansvilla, der tilbyder formidable rammer om hverdagen.

Et stort plus er, at køreturen til Aalborg centrum blot tager omtrent et kvarter, så det er let at pendle, og der går endda direkte busser dertil. Området emmer af idyl med naturskønne omgivelser lige ved døren, og blot 800 meter fra huset ligger Rema 1000. Der er skovarealer tæt på ejendommen, og Limfjorden er få kilometer herfra, så det er bare at træde i pedalerne og sætte kursen mod vandet, når fritiden skal fyldes med naturoplevelser.

Huset fremstår moderne og velholdt, og fordeler sig over 126 velindrettede kvadratmeter, hvortil man har integreret den gamle garage til boligen og I kan derfor glæde jer over 49 ekstra kvadratmeter af høj kvalitet.

Kvadratmeterne fordeler sig således, at I får et stort lyst køkken-alrum, der går i ét med stuen, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse, og lader jer være sammen på tværs af aktiviteter. Det hyggelige opholdsmiljø har også en dør til terrassen, så I kan åbne op og lade de lune sommer briser strømme ind. Endelig er her tre værelser, to badeværelse, samt bryggers og stort disponibelt rum.

Udenfor kan I se frem til en lukket have, som er supernem, da den primært består af en stor plæne. Langs huset har I en flot terrasse. Fortil finder I en carport, samt bagerst I haven finder i et praktisk skur til opbevaring.

Kontakt os for en fremvisning.

Engtoften 49,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 126 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00546 Byggeår 1970 / 1994 Energimærke c Plan 1 Grund 824 m²

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg