Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vesterbrogade 6, st. 4.,
9400 Nørresundby

Andelsbolig 63 m2 2 rum
Pris 650.000 kr

Skøn andelsbolig i hjertet af Nørresundby

Andelsboligen er placeret i en historisk ejendom fra 1939, som har en af Nordjyllands sundeste andelsboligforeninger. Foreningen er professionelt administreret og har en solid opsparing. I ejendommen er der fælles vaskekælder, cykelkælder og en fælles have.

Vi er glade for at kunne præsentere denne skønne andelsbolig i hjertet af Nørresundby. Lejligheden byder på en lys og rummelig entre med god opbevaringsplads, til både sko og overtøj. Fra entreen er der adgang til lejlighedens øvrige rum, nemlig en god stor stue, et funktionelt køkken, et stort soveværelse og et fint badeværelse. Køkkenet er lyst og indbydende, og indeholder alt i hårde hvidevarer. Det store soveværelse er udstyret med et stort vinduesparti og et lækker walk-in closet med plads til tøj, opbevaring og ikke mindst en lille hjemme arbejdsplads. Den lyse stue kan rumme en stor sofa og et spisebord, så man kan invitere gæster hjem til god mad og vin. Der er desuden rå murerstens detaljer som giver et flot New Yorker look i stuen og gør lejligheden ekstra unik – hvis altså du spørger os. Badeværelset har separat brus og et skab under vasken til opbevaring.

Med adresse på Vesterbrogade 6 får du en god beliggenhed i byen, med andgang til byens mange facaliteter. I gåafstand fra boligen finder du alverdens handlemuligheder, og du kan hoppe på bussen næsten lige udenfor døren. Ejendommen ligger ned til fjorden og fjordparken, og efter en kort cykeltur er du i Aalborg centrum, som byder på massere af spisesteder, shoppingmuligheder og kulturliv.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning i dag

Vesterbrogade 6, st. 4.,
9400 Nørresundby

Type Andelsbolig Boligareal 63 m2
Værelser
2
Pris 650.000 kr Boligydelse pr. md. 2.437 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00961 Byggeår 1939 / 2003 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg