Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Galgeparken 2,
9520 Skørping

Andelsbolig 80 m2 3 rum
Pris 199.000 kr

Skøn andelsbolig med egen have og carport

Drømmer du om at bo i et mindre landbysamfund med et godt foreningsliv og kort afstand til skønne naturomgivelser, så er denne andelsbolig måske lige det du søger.

Andelsboligen er en del af en velfungerende og god andelsboligforening beliggende centralt i den charmerende landsby Blenstrup. Blenstrup er beliggende med kort afstand til naturperler som Rold Skov, Madum Sø, St. Økssø, Rebild Bakker og Lindeborg Å. Samtidig er der kun ca. 18 km til Aalborg, ca. 15 km til det nye sygehus, ca. 15 km til Støvring og ca. 10 km til Skørping. Derudover er byen kendt for at have et stort og aktivt foreningsliv for børn, unge og ældre. I byen er der både skole, hal, daginstitutioner, indkøbsmulighed og en velfungerende idrætsforening.

Andelsboligen er et enderækkehus og fremstår indflytningsklar. Huset byder blandt andet på i alt 80 velindrettet kvadratmeter fordelt på en dejlig entré/fordelingsgang, praktisk bryggers med god skabsplads, et fint køkken i åben forbindelse med stuen, et soveværelse med skabsplads, et kontor og et skønt badeværelse med bruseniche.

Til andelsboligen er der en dejlig indkørsel, en stor carport med tilhørende udhus med plads til opbevaring. Derudover er der en hyggelig og overskuelig have med terrasse og drivhus.

Vi vil meget gerne vise denne andelsbolig til dig, så giv os et kald.

Galgeparken 2,
9520 Skørping

Type Andelsbolig Boligareal 80 m2
Værelser
3
Pris 199.000 kr Boligydelse pr. md. 3.440 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00836 Byggeår 2000 Energimærke C Plan 1

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
ce@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg