Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hobrovej 97, 1. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 86 m2 4 rum

Skøn 4 værelses lejlighed med altan

Er du studerende, i lære eller lignende og mangler du et godt sted at bo, så skynd dig hjem og inspirer dine forældre til at købe denne lejlighed til dig!

Lykkes du med dit forehavende, så kommer du til at bo i en lækker 4 værelses ejerlejlighed, hvor der er masser af plads til både at invitere kvinden i dit liv på en romantisk middag og gutterne fra studiet over til en klassisk film- eller Champions League aften. Selvom dine venner i begyndelsen vil være lidt misundelige over dine, efter forholdene, suveræne boligforhold, vil de inden længe tø op, komme på besøg og tage del i herligheden. Du vil her føle dig godt til rette og finde ro selv under eksamensperiodens hårde og stressende påvirkning. Nyd at det er en nydelse at komme hjem til dit helt eget sted, hvor alt bare spiller – lige som du ønsker det!

Lige udenfor døren handler du ind til aftenens hyggelige sammenkomst og hver morgen glæder du dig over at kunne nyde den luksus at sove fem minutter længere end alle dine studiekammerater fordi du bor så tæt på Universitetet og bussen samler dig op 25 meter fra din bolig. Har du en bil, kan den holde lige udenfor dit vindue, og i dagtimerne er der mulighed for langtidsparkering på Kornblomstvej lige overfor blokken.

Efter lørdag nats udskejelser vil du restituere godt på den dejlige, solfyldte altan, hvor du kan dase dagen lang og lade op til en ny uge. Lejligheden er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Stor stue med fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Herfra udgang til altan. Stort soveværelse med plads til kontor/arbejdsplads. Således er forholdene i orden hvis du, helt undtagelsesvis, skulle få tid til at lave lektier. Godt køkken i lyse bøgeelementer med kig mod de grønne arealer. Fint badeværelse i lyse farver med nyere inventar og godt bruseareal. Desuden egen vaskemaskine. Kontor/gæsteværelse. Spisestue med plads til mange gæster.

I ejendommen bliver du nabo med andre unge mennesker, til hvem du muligvis vil knytte bånd for fremtiden. Helt sikkert er det i hvert fald at I alle bor i en velholdt ejendom med en super velfungerende ejerforening.

Hobrovej 97, 1. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 86 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00809 Byggeår 1954 Energimærke F Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1642447755lobth1642447755@bc1642447755
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg