Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Skrænten 58,
9280 Storvorde

Villa 250 m2 6 rum
Pris 4.995.000 kr

Sjældent udbudt udsigtvilla med plads til hele familien

Sjældent udbudt ejendom på en attraktiv beliggenhed i Storvorde med alle hverdagsbehov tæt på. Denne udsigtsvilla fremstår helt unik med sine 310 veludnyttede etagemeter er ejendommen i en liga for sig selv.

Boligen er opført i 2009, og alt ned til mindste detalje er gennemtænkt, ligesom både materialevalg og indretning tilgodeser den moderne families ønsker. Således er her luft-til-vand varme og solpaneler, foruden et storslået terrasse- og altanareal med panoramaudsigt over Limfjorden. Andre finesser tæller det stilrene køkken med ø samt de brede vinduespartier i de lyse, store rum der skaber en helt særlig atmosfære.

Den fortryllende udsigt er et kerneelement i opholdsrummene, der omfatter køkken-alrummet med udgang til den vidunderlige altan med udsigt til Limfjorden. Herudover byder stueplan på fire værelser, hvoraf det ene er en luksuriøs forældresuite med walk-in-closet og eget badeværelse og endnu et badeværelse i stueplan.

I underetagen finder I ejendommes unikke værelse med tilhørende vinkælder til den ægte entusiast, samt boligens tredje badeværelse, praktisk viktualierum, bryggers, stort multirum med adgang til teknikrummet. Ligeledes finder I ejendommes store og indbydende entré, samt direkte adgang til den store dobbeltgarage med dobbelt el-porte.

Inde som ude er alt i top, og der hersker en næsten ubeskrivelig stemning på terrasserne i den nemme have med en legevenlig græsplæne. Skolen og idrætshallen ligger for enden af vejen, så det er let for børnene selv at gå afsted om morgenen, og endda har I pasningstilbud og indkøb nær jer. Skal I til Aalborg, tager turen omtrent 15 minutter i bil.

Kontakt os for mere information og fremvisning.

Skrænten 58,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 250 m2
Værelser
6
Pris 4.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.458 kr Udbetaling 250.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00541 Byggeår 2009 Energimærke a2010 Plan 2 Kælder 130 m² Grund 1.249 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1618356046lobth1618356046@hh1618356046
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg