Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vestre Havnepromenade 11A, 1. 3.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 89 m2 3 rum
Pris 3.195.000 kr

Sjældent udbudt lejlighed med fjordudsigt

Du kan nu få fingrene i en sjældent udbudt lejlighed med fjordudsigt. Lejligheden ligger i første række til havnefronten, så I har glæden af at være helt tæt på vandet, hvor I kan nyde udsigten over Limfjorden. Bygningen er opført i 2002 i en moderne arkitektonisk stil og er præmieret byggeri. Lejligheden har en bred sydvendt altan, hvilket giver gode indretningsmuligheder til et skønt uderum, hvor I kan nyde den friske luft og have en masse hyggelige stunder, når årstiden tillader det. Til altanen er der både udgang fra stuen og et af værelserne.

Lejligheden byder på et dejligt køkken-alrum, hvorfra den fantastiske udsigt til fjorden kan nydes. Det er indrettet med et hvidt køkken i moderne stil, hvor alt i hårde hvidevarer medfølger. Stuen som ligger i åben forbindelse med alrummet har et flot mørkt mahognigulv, som går igen i de fleste af lejlighedens rum. Fra entréen kan to af lejlighedens værelser tilgås, derudover er entréen rummelig med god plads til sko og overtøj. Badeværelset er nyrenoveret i 2022 med egen vaskemaskine.

I ejendommen er der aflåst cykelkælder og parkeringspladser mod betaling. Derudover er der ligeledes tidsbegrænset parkeringsforhold lige uden for døren med mulighed for p-licens.

Ejendommens beliggenhed gør, at der ikke er langt til Aalborgs handelsmuligheder, hvor et væld af forretninger, caféer og spisesteder kommer jer i møde. I området er de daglige indkøb nemt tilgængelige mens skolegang og børnehave ligger blot 650 meter væk fra lejligheden.

Vestre Havnepromenade 11A, 1. 3.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 89 m2
Værelser
3
Pris 3.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.812 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00847 Byggeår 2002 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg