Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hasserisvej 149,
9000 Aalborg

Villa 211 m2 5 rum
Pris 8.350.000 kr

Sjældent udbudt arkitekttegnet villa fra 2004 i Indre Hasseris

Fra Hasserisvej ledes man via en smuk belyst allé med skønne træer til indkørslen for denne spændende villa. Allerede her oplever man den elegant arkitektur, der gør denne villa helt unik.

Villaen er opført i tæt samarbejde med arkitekten, der på bedste vis har forstået at udnytte en af de allersidste muligheder for at bygge nyt i Indre Hasseris. Fra forhaven ledes man til det præsentable indgangsparti, der med sin brede trappe automatisk tiltrækker sig opmærksomhed. Fra trappen er der indgang til højloftet hall, hvorfra boligen entréers.

Fra hall’en kommer man til boligens hjerte, der indeholder de lyse opholdsrum. I midten er der indrettet opholdsstue med smukt lysindfald fra store rytterlys placeret i kip. Opmærksomheden rettes med det samme mod den store åbne pejs, der er opmuret centralt i rummet.
Mod øst er der indrettet hyggehjørne med direkte udgang til den hævede morgenterrasse.

Mod vest er der indrettet stort splinternyt køkken/alrum med elementer fra Svane med blandt andet sort marmoreret granitbordplade samt bagplader i selvsamme stil. Det elegant køkken er delvist åbent til spiseafdelingen hvor der er særdeles god plads til at samle familien omkring langbordet. Overalt opleves det flotte lysindfald fra de store vinduespartier mod vest, og der er udgang til såvel den
overdækkede terrasse som til solterassen.

Der er indrettet stort forældre-soveværelse med skabsvæg og indgang til eksklusivt masterbadeværelse hvor der ligeledes er splinternye elementer fra Svane. Endvidere privat kontor med god plads til skrivebordet og hjemme PC’en. Fra hall’en fortsætter den lyse trappe til parterren, der har egen indgang direkte fra haven og fra carporten. Her kan man således gå tørskoet fra bilen til indgangen og videre til det store bryggers. Ved bryggerset er der indrettet stort vin-/ viktualierum med god opbevaringsplads. Tillige 2 store værelser, der anvendes som børne- og gæsteafdeling. Fra det ene værelse er der direkte udgang til haven. Der er tillige indrettet skønt gæstebadeværelse med bruseniche.

Haven er anlagt ud fra spændende arkitektegnet haveplan, der giver et god samspil med villaen. Beplantning er fra starten udført med større træer og buske, således haven fremstår “færdig” og med mange smukke detaljer.

Hasserisvej 149,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 211 m2
Værelser
5
Pris 8.350.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.631 kr Udbetaling 420.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01017 Byggeår 2004 Energimærke C Plan 2 Grund 676 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg