Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Notice: Undefined index: agent in /home/C4047/web/htbolig.dk/public_html/feiwoeufsdjl/themes/hansenthoft/single-realty.php on line 27

Østersbanken 10,
9240 Nibe

Fritidshus 115 m2 4 rum

Sibirisk bjælkehus fra 2008 i naturskønne omgivelser

Omgivet af det idylliske marklandskab og høje træer ligger dette charmerende, arkitekttegnede sibiriske bjælkehus, der nu kan blive jeres nye ferieoase. Fritidshuset er opført i 2008 i gedigne materialer, og ude som inde kan I nyde det betagende vue, der bliver kulisse for jeres ophold her. Velkommen til.

Ejendommen ligger i Klitgård med rig mulighed for naturoplevelser, så det er bare at snøre vandrestøvlerne og udforske nærområdet. I kan også hurtigt cykle de omtrent halvanden kilometer til Limfjorden, hvor svømmeture og lystfiskereventyr fylder dagene med minder. Omtrent ti minutter i bilen fører jer til Nibes hyggelige gader, og det tager heller ikke mere end cirka 20 minutter at nå Aalborg, hvor I møder en bred palet af tilbud såsom shopping, kultur og kulinariske fristelser.

I fritidshuset har man også sørget for jeres komfort, da huset er så flot indrettet med gulvvarme under fliserne. Stilen er gennemført og den rustikke charme, som de synlige bjælker skaber er noget helt særligt. Forestil jer lige at sidde i stuen med ild i brændeovnen, når sneen daler ned, eller vågne op en tidlig sommermorgen til rådyr, der spankulerer rundt i haven.

Rumforløbet er således, at I får tre værelser og et luksuriøst badeværelse med spa og brusekabine. Køkkenet matcher indretningen med vitrinelåger og fine forhold til madlavningen, mens stuen med dør til den overdækkede terrasse fuldender visionen.

I de varme måneder kan I åbne de sprossede havedøre i stuen, og udviske grænsen mellem ude og inde. Morgenkaffen serveres på den store terrasse, hvorfra I har udsyn over den nemme have og de naturskønne omgivelser. Da huset ligger for enden af vejen med kun en nabo, er her tilmed meget roligt.

Er det jer, der skal overtage nøglerne? Book en fremvisning.

Østersbanken 10,
9240 Nibe

Type Fritidshus Boligareal 115 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00590 Byggeår 2008 Plan 1 Grund 1.406 m²

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg