Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Neptunvej 3,
9200 Aalborg SV

Villa 128 m2 4 rum
Pris 2.098.000 kr

Sæt eget præg på jeres næste bolig

Mellem Aalborg centrum og City Syds mange muligheder ligger denne fine villa, som er klar til at tage imod en ny familie. Der er mulighed for, at I selv kan præge rammerne, så I kan få et hjem, der matcher jeres behov. Et andet plus er, at huset har fjernvarme, og at alt plads er godt udnyttet, så I skal glæde jer til at indrette de tre værelser og den hyggelige opholdsafdeling. Haven med en overdækket terrasse bliver en skøn forlængelse af boligen i de varme måneder.

Jeres nærområde kan det hele, for I bor kort fra Østerådalen, som er et fantastisk naturområde både til løbeturene, men også udflugterne med børnene. Der er gode busforbindelser i området, så det er let at nå både centrum og City Syd, som I også kan cykle til på kort tid. Samtidig er I nær både skole, pasningstilbud og sport.

I 2020 er gulvene afhøvlet og lakeret, og så må I endelig bemærke, hvor lyst der er i boligen. Det er oplagt at starte rundturen i køkken-alrummet, der er forbundet med bryggerset, så I let kan ordne de praktiske gøremål. Der er ligeledes en stue i to afsnit, så I får en oplagt spisesektion og plads til sofahyggen i den modsatte ende. Endda sørger en havedør for nem adgang til terrassen.

Der er tre værelser i boligen, og det ene har en skydedør ud mod terrassen, så I kan vågne op til lune sommerbriser. Endelig har huset et badeværelse med brus.
Glæd jer til haven, hvor store og små er tilgodeset. Her er nemlig både plads til legende børn, ligesom terrassen med overdækning bliver en herlig oase til afslapning og måltider, og tilmed er der fint plads til at I kan dække op til familiebesøg. Fortil er der en carport med et tilknyttet skur

Neptunvej 3,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 128 m2
Værelser
4
Pris 2.098.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.483 kr Udbetaling 105.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00962 Byggeår 1963 / 1974 Energimærke D Plan 1 Grund 753 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg