Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Engtoften 32,
9280 Storvorde

Villa 144 m2 5 rum

Særdeles velholdt villa med central beliggenhed

Storvorde er et fantastisk område for børnefamilien, der får trygge rammer med stisystemer og korte afstande til alle hverdagsbehov. Tilmed kan I glæde jer til masser af plads i denne velholdte villa med to toiletter, fire værelser, spisekøkken, en stor stue med brændeovn og et praktisk bryggers. Et andet plus er udestuen og haven, hvor drivhuset frister med lækkerier til middagsbordet, mens garagen med plads til værksted bliver et helle for hobbyentusiasten.

Med bussen kommer I let til Aalborg, hvor arbejdspladser, kultur og meget andet venter, men lokalt er der på samme vis et væld af tilbud. Her er både bager, idrætshal og BMX-bane, for bare at nævne nogle af højdepunkterne, og selvfølgelig finder I både skole, pasningstilbud og indkøb i gåafstand. Via stierne er det nemt at færdes i byen, som er omgivet af smuk natur, og vil I til Limfjorden, så tag cyklen, for I skal blot tilbagelægge lidt over tre kilometer.

Boligen er godt indrettet, for i den ene sektion har I et fint køkken med trægulv, hvor børnene kan samles i spisekrogen, når morgenmaden indtages, inden dagen sættes i gang. Tilstødende finder I bryggerset til vasketøj og opbevaring, mens vinkelstuen er klar til at samle jer om yndlingsserier og fødselsdagsmiddage ved det lange spisebord. Fra stuen kan I gå direkte i udestuen med loftspots, så I kan afslutte dagen med et godt glas vin i idylliske rammer.

Den anden sektion af huset er dedikeret til fire værelser, ligesom her er et badeværelse og et toilet, der begge har dejlig gulvvarme.

I den lukkede have er der etableret to skønne terrasser, hvoraf den ene har en overdækket sektion, så selv ikke en regnbyge kan spolere sommerhyggen. Haven er desuden nem at holde med græsplænen, som er ideel til gyngestativ og badebassin.

Engtoften 32,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 144 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00770 Byggeår 1977 / 1983 Energimærke D Plan 1 Grund 888 m²

Simone Einfeldt Bak

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1638338777lobth1638338777@bs1638338777
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg