Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Søndre Bygade 11,
9280 Storvorde

Villa 160 m2 5 rum

Rummelig villa i Sejlflod ved Storvorde

Vil I gerne bo i et hyggeligt landsbymiljø omgivet af smuk natur? Og skal I samtidig have let adgang til alle hverdagens behov? Så er denne skønne villa i Sejlflod ved Storvorde lige noget for jer. Her kan I se frem til lyse og indbydende rammer med et køkken-alrum, en stue og tre værelser, mens der udenfor er en dejlig, lukket have og et værksted.

Villaens 160 kvadratmeter er velfordelt over et flot stueplan og en første sal, og i stueplanet har I to store opholdsmiljøer side om side. Køkkenet er udformet i et stilrent design med hvide, enkle elementer, der er arrangeret i en U-form, så maden let kreeres i fællesskab. Inde i stuen får I masser af plads at brede jer på og en hyggelig brændeovn, der kan tændes op i gennem den kolde årstid. Etagen rummer også et betragteligt badeværelse og et bryggers, mens husets soveafdeling med tre værelser ligger på førstesalen.

Udenfor omkranser haven huset på fineste vis. Den byder både på græsplæne, terrassemiljø og et udhus med et værksted og to disponible rum.

Såvel store som små får korte afstande til dagligdagens praktiske indslag, da byen nærmeste er sammenvokset med nabobyen Storvorde, hvor I finder skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Her hersker der et aktivt forenings- og idrætsliv med mulighed for både at spille fodbold, håndbold, tennis og afprøve BMX-banen. Vil I til Aalborg centrum tager køreturen omkring 20 minutter.

Kom forbi og oplev denne ejendom med egne øjne. Ring til os, så arrangerer vi en fremvisning til jer med det samme.

Søndre Bygade 11,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 160 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00585 Byggeår 1900 Energimærke D Plan 2 Grund 982 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1638339214lobth1638339214@hh1638339214
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg