Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nymøllevej 131,
9240 Nibe

Villa 217 m2 5 rum
Pris 895.000 kr

Rummelig villa i fantastisk område i Farstrup

På Nymøllevej 131 i Farstrup kan I overtage nøglerne til denne rummelige villa på 217 kvadratmeter, som egner sig fortrinligt til familielivets udfoldelser med fine værelser, skønne opholdsrum og anvendelige, disponible rum fordelt fra kælder til første sal.

Ejendommen er opført i 1939, og den blev tilbygget i 2004, hvor også alle husets vinduer blev udskiftet. Det er desuden værd at nævne, at der er gulvvarme i stuen og på badeværelset. Ved ankomsten kan I parkere bilen i den dobbelte træcarport, og på grunden finder I ligeledes et anvendeligt udhus.

Planløsningen indeholder i stueplan et værelse, et praktisk bryggers, et badeværelse med bruseniche, en hyggelig stue samt et funktionelt Vordingborg-køkken i det store køkken-alrum. På førstesalen kan I se frem til en møblérbar repos, et disponibelt rum, et toilet samt endnu et indretningsvenligt værelse. I kælderen finder I et disponibelt rum.

Udendørs får I fornøjelsen af en velanlagt have med en græsplæne til alskens aktiviteter, drivhuse til de grønne fingre samt et overdækket fliseterrassemiljø, hvor I kan placere havemøbler og grill.

I bosætter jer i et fantastisk område, der især brillerer med børnevenlige faciliteter såsom skole, daginstitution, SFO og idrætshal i kort gåafstand fra adressen. I tilgodeses ligeledes af hyppige busforbindelser foran hoveddøren samt et velfungerende stisystem til gåture, ligesom der heller ikke er langt til den store købmandsforretning. Nærmiljøet byder endvidere på to legepladser, et forsamlingshus samt et rigt foreningsliv med blandt andet boldklub, petanqueklub og seniorklub, så der er noget for alle aldre. Bilen fører jer let til golfklubben og større byer såsom Nibe, Løgstør og Aalborg.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.

Nymøllevej 131,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 217 m2
Værelser
5
Pris 895.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.620 kr Udbetaling 45.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00525 Byggeår 1939 / 2004 Energimærke b Plan 3 Kælder 12 m² Grund 724 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1618353587lobth1618353587@hi1618353587
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg