Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Th.V. Gardes Vej 19,
9210 Aalborg SØ

Villa 189 m2 7 rum
Pris 3.195.000 kr

Rummelig villa i børnevenligt kvarter i Gug

I et fredeligt og børnevenligt kvarter i Gug har I netop nu chancen for at overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne velholdte og rummelige villa på 189 kvadratmeter, som tilmed byder på 35 ekstra kvadratmeter i den anvendelige underetage.

I bosætter jer med gåafstand til størstedelen af hverdagens fornødenheder, hvilket inkluderer skole, daginstitution, gymnasie, bibliotek og indkøb. Den nærliggende Sohngårdsholmparken er et skønt sted til løbeture, og der er gode busforbindelser til både centrum og universitetet. På cyklen når I hurtigt sportsfaciliteter med svømmehal i Gigantium, mens pendleren kan glæde sig over få minutters bilkørsel til motorvejen.

Ved ankomsten kan I parkere i carporten fra 2019, og inden døre kan I se frem til en veldisponeret bolig med mange værelser. For at være helt præcis får I hele seks værelser og to badeværelser fordelt over de to etager, så børn såvel som voksne kan finde sig til rette i hver deres rum, og så er der stadig plads til kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov.

Stueplanet råder over opholdsmiljøet, hvor køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse. Vordingborg-køkkenet fra cirka 2012 præsenterer sig funktionelt med fine betingelser for de kulinariske udskejelser, mens stuen kan arrangeres med en spisesektion til middagsgæster og et komfortabelt sofahjørne. I underetagen finder I foruden de mange værelser et depotrum og et praktisk vaskerum.

Fra stuen er der mod vest direkte udgang til en hævet terrasse med en skøn udsigt til byen, mens terrassedørene til den anden side åbner op til en overdækket af slagsen, som blev anlagt i 2018. Der er mange hyggelige stunder i vente i den dejlige, lukkede have, hvor I kan nyde solskinstimerne med lækker grillmad på tallerkenen og kølig rosé i glasset.

Bestil en fremvisning.

Th.V. Gardes Vej 19,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 189 m2
Værelser
7
Pris 3.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.690 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00516 Byggeår 1964 Energimærke d Plan 2 Kælder 112 m² Grund 823 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1601478843lobth1601478843@bk1601478843
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg