Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Dagmarvej 20,
9280 Storvorde

Villa 143 m2 4 rum
Pris 2.395.000 kr

Rummelig villa direkte til skov i Storvorde

I denne indbydende villa i Storvorde kommer I til at bo skønt for enden af en lukket vej, hvor baghaven grænser op til skoven. I vil således opleve naturen på tæt hold, ligesom I kommer til at nyde godt af de mange stier i kvarteret, der nemt fører jer til både skole, børnehave og fritidsaktiviteter. I byen er der ligeledes gode handlemuligheder, mens tilkørslen til motorvejen nås på omkring ti minutter.

Lad rundturen begynde centralt i villaen, hvor køkken-alrummet befinder sig. Her får I et lækkert opholdsmiljø at samles i, når hverdagsmåltiderne fremtrylles og verdenssituationen vendes. HTH-køkkenet fra 2018 er indrettet i nordisk stil med hvide, grebsfrie elementer, en smart kogeø og et køleskab, der tilbyder koldt vand og brus. Franske døre leder jer ind i den lyse stue, hvor I let indretter jer med sofaarrangement og spisebord. I åben forbindelse ligger udestuen med gulvvarme under klinkerne, der imponerer med et dejligt udsyn til haven og skovens trækroner.

Bevæger I jer videre rundt i hjemmet, støder I på tre værelser, et større badeværelse med HTH-inventar, muret bruseniche og gulvvarme samt bryggerset, der også fungerer som husets indgang.

Baghaven byder på et vestvendt terrassemiljø, der ligger afskærmet og har en overdækket del, så grillen kan stå i tørvejr året rundt. Resten af haven er anlagt med en legevenlig græsplæne, og på matriklen kan I se frem til en dobbeltgarage med et integreret værksted, som med garanti vil glæde hobbyentusiasten.

Lyder det som en villa lige efter jeres smag? Så ring til os og lad os arrangere en fremvisning til jer med det samme.

Dagmarvej 20,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 143 m2
Værelser
4
Pris 2.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.459 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00586 Byggeår 1987 / 1999 Energimærke c Plan 1 Grund 1.150 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg