Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Årestrupsvej 18, st. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 69 m2 2 rum
Pris 945.000 kr

Rummelig toværelses lejlighed med gode parkeringsmuligheder

Med adresse i Vejgaard kan I nå Aalborg centrum efter omtrent ti minutters cykeltur, hvorfor det både bliver nemt at nå på arbejde samt mødes med vennerne til en god middag på en af byens mange caféer. Jeres nye lejlighed er på samme vis fuld af højdepunkter, for her får I både stue, soveværelse samt opdelt bad og toilet, så de travle morgener glider nemmere. Et fint køkken står klar til de kulinariske eventyr, mens det disponible rum er ideelt til viktualierum eller måske et walk-in-closet.
Jeres nærområde byder på grønne arealer, blandt andet Signalbakken, hvorfra udsigten over Aalborg aldrig stopper med at imponere. I skal heller ikke gå mere end 350 meter, før nærmeste dagligvarebutik slår dørene op med bøffer til de spontane grillmiddage og alt andet, som I lige får brug for. Vil I med bussen ind til centrum, kører den cirka 500 meter fra ejendommen.
Der er også gode parkeringsmuligheder for jer med bil, ligesom fine, veltrimmede plæner omgiver jeres nye hjemmebase. Tilmed er boligen løbende renoveret, for der blev slebet gulv i køkken og gang i 2016, mens badeværelset er fra 2019.
I træder som det første ind i entréen med plads til sko og jakker, og det er her, I umiddelbart finder det disponible rum, som giver jer forskellige muligheder. I når også hurtigt køkkenet, der er opstillet med masser af skabsplads samt rum til vaskefaciliteter. Inde i stuen sørger et bredt vinduesparti for dejlige, grønne kig og masser af dagslys, mens rummet giver jer mulighed for at indrette med både sofa, spisebord og en krog til hjemmekontoret. Det hyggelige soveværelse har direkte adgang til badeværelset, og endelig er der toilettet, som tilgås fra gangen, hvilket er praktisk, når I har gæster.

Årestrupsvej 18, st. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 69 m2
Værelser
2
Pris 945.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.365 kr Udbetaling 50.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00694 Byggeår 1967 Energimærke C Plan 1

Simone Einfeldt Bak

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1638342878lobth1638342878@bs1638342878
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg