Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Danmarksgade 96, ST. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 80 m2 3 rum
Pris 1.495.000 kr

Rummelig stueplanslejlighed med udgang til gårdhave

I hjertet af Aalborg – nærmere bestemt på Danmarksgade 96 – venter denne lyse og rummelige stueplanslejlighed på sine nye ejere. Boligen er nymalet og fremtræder derfor indflytningsklar, så samtidig med at I kommer til at være tæt på byen, får I herlige rammer med lyse og åbne rum samt udgang til en hyggelig gårdhave. Udover gårdhaven får I også en praktisk kælderrum til opbevaring.

I kommer til at bo i en klassisk, rødmuret ejendom fra 1898 med hvide danneborgsvinduer. Lejligheden er en høj stuelejlighed og er således fri for indkig fra gaden. En stor force er ydermere den hyggelige gårdhave, hvor I kan tænde op i grillen og nyde den danske sommer. Gården er aflåst for uvedkommende, og I får endda udgang til den direkte via køkkenets bagdør.

I bliver budt velkommen i lejlighedens entré. Lige fremme finder I et hvidt badeværelse, og i køkkenet nyder man godt af det skønne lysindfald fra det sydvendte vindue. Fra køkkenet er der adgang til en dejlig spisestue, hvor der er plads til middagsselskaber. Fra spisestuen er der åben forbindelse til den hyggelige stue. Lejlighedens sidste rum er det rummelige soveværelse, hvor I får god opbevaringsplads i skabsvæggen.

Allerede når I træder ud på gaden, begynder Aalborgs pulserende byliv at udfolde sig. I er få minutters gang fra Friis og Magasin, mens Karolinelund og havnemiljøet er oplagt, når I trænger til afslapning under åben himmel. Sluttelig er I tæt på AAU, Musikkens Hus, Nordkraft og de gamle, brostensbelagte gågader.

Vil I vide mere? Bestil en fremvisning.

Danmarksgade 96, ST. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 80 m2
Værelser
3
Pris 1.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.848 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00240 Byggeår 1898 / 1983 Energimærke c Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1569202475lobth1569202475@bc1569202475
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg