Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Tornhøjparken 55,
9220 Aalborg Øst

Villa 151 m2 5 rum
Pris 2.298.000 kr

Rummelig rødstensvilla med gode udearealer i Aalborg Øst

I Aalborg Øst tæt på skoler, indkøbsmuligheder og universitetet finder I denne velholdte villa. Familieboligen ligger godt placeret i et roligt kvarter, hvor de yngste kan færdes frit og trygt. Villaens 151 m2 fordeler sig over ét plan og byder på en smart opdelt værelses- og opholdsafdeling.

Køkkenet tager sig godt ud med sine lyse toner og gode materialer og har rigeligt med plads til, at I kan hjælpes ad med madlavningen. Mens der i køkkenet er kvalitetshvidevarer og en lækker induktionskogeplade, er der i det nyrenoverede bryggers ved siden af mulighed for at vaske tøj i den nye vaskemaskine fra Electrolux. I den velbelyste stue, der sikres et flot lysindfald fra de mange vinduespartier, har I mulighed for at indrette både sofa- og spiseafdeling. Villaens skønne badeværelse har indlagt gulvvarme, så ingen skal frygte kolde klinker, når de træder ud af badet. I samme afdeling ligger fire gode værelser, hvoraf to af dem er med indbyggede skaber. I husets forgang, hvor der ligeledes er gulvvarme, finder I et mindre gæstetoilet.

Mens der fra stuen er adgang til en overdækket, vestvendt terrasse, som har aftensol, er der fra den anden ende af huset udgang til den anden overdækkede terrasse, hvor morgen- og middagssolen kan nydes. På husets sydside finder I et flisebelagt areal flot omgivet af skøn beplantning. Her kan de solhungrende ligge uforstyrret hen gennem hele dagen. Den velanlagte have kræver minimal vedligeholdelse og er ideel til jer, der ønsker en pæn have med plads til børneleg og sjov. Skal bilen i læ for dårligt vejr, kan I med fordel køre den i tørvejr i garagen.

Det dejlige område byder udover børnefamiliens fornødenheder på noget for enhver smag og rummer både storbyliv og rolige naturområder.

Tornhøjparken 55,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 151 m2
Værelser
5
Pris 2.298.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.358 kr Udbetaling 115.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00344 Byggeår 1976 / 1977 Energimærke d Plan 1 Grund 782 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1586451924lobth1586451924@hh1586451924
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg