Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Herningvej 260,
9220 Aalborg Øst

Villa 201 m2 6 rum

Rummelig og velholdt villla beliggende i børnevenligt kvarter

Hvis I søger et hjem, hvor familielivet vil glide gnidningsfrit, så er denne villa garanteret noget for jer. Her får I hele fem værelser, dejlige opholdsrum og smarte løsninger, mens beliggenheden ligeledes får hverdagen til at gå op i en højere enhed.

I 2012-2013 er der sket en del forbedringer i hjemmet – eksempelvis er der lavet bryggers, isat et nyt vinduesparti i stuen, lagt gulv i entréen samt køkkenet, som dertil har fået ordnet loftet.

Overalt mødes I af en lys og behagelig atmosfære, ikke mindst i stuen, hvor det sydvendte vinduesparti ledsages af en terrassedør. I køkken-alrummet har køkkenets skabselementer en funktionel U-formation med arbejdsoverflader mod spisesektionen, så I kan let snakke sammen, mens grøntsagerne snittes. Badeværelset har en bruseniche og et klassisk udtryk med fliser fra gulv til loft. Endelig får I på denne etage et bryggers med plads til at ordne vasketøjet.

På førstesalen venter jer utrolig gode løsninger – skråvæggene er nemlig udnyttet til walk-in-closets med skabsarrangementer og øvrig plads til bogreoler eller anden opbevaring. Således kan de fem gode soveværelser undvære klædeskabe, og flere af dem har endda et indbygget arbejdsbord i egetræ. Badeværelset på denne etage har kar.

Ude er der i førnævnte år lavet indkørsel og to udendørstrapper, mens der i 2018 er lagt tag på carporten, som har forbindelse til et isoleret skur.

I haven kan de mindste more sig på græsplænen, som prydes af fin beplantning, mens I læner jer tilbage på den solrige og læfyldte terrasse.

Adressen befinder sig i et fredeligt kvarter med fremragende naboer, og der er stisystemer til hverdagens gøremål. Ydermere er der tæt på det lukkede vænge to store græsplæner med plads til boldspil og andet sjov. Turen til Aalborg Centrum nås på et kvarter i bil.

Bestil en fremvisning.

Herningvej 260,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 201 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00337 Byggeår 1976 / 1983 Energimærke c Plan 2 Grund 829 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1580167121lobth1580167121@td1580167121
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg