Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ferskenvej 60,
9000 Aalborg

Villa 168 m2 4 rum
Pris 2.795.000 kr

Rummelig etplansvilla med masser af muligheder i Hasseris

Nu udbyder vi denne etplansvilla på 168 m2, der med en attraktiv beliggenhed i Hasseris, en moderne planløsning og solide rammer er en oplagt mulighed for børnefamilien, som søger et sted, at gøre til deres helt eget.

Ejendommen fra 1974 fremtræder udefra velholdt, men indvendigt er den præget af en klassisk indretning. Der er mulighed for både at flytte direkte ind i det eksisterende eller at vælge at modernisere efter eget ønske – uden at skulle i gang med at ændre på tidligere moderniseringsløsninger. Potentiale er der nok af, især hvis I allerede har idéer på tegnebrættet

I mødes af en rødstensfacade og en indkørsel, der munder ud i en muret garage. Herfra træder I gennem hoveddøren, som åbner op til en bred entré med fordelingsgang til alle rum i huset. Villaen er praktisk opdelt i soveafdeling og opholdsafsnit, hvor I mod højre vil finde tre værelser af fornuftig størrelse samt et rummeligt bryggers med flere anvendelsesmuligheder. Her er ligeledes et gæstetoilet og et retro-badeværelse.

Videre endnu når I til køkkenet, der er installeret i en åben vinkel, som giver jer en optimal mængde gulv-, opbevarings- og arbejdsplads. Lågerne har en yderst klassisk charme, og I kan endda snildt placere en spisekrog til de rolige morgenstunder. Til slut er I fremme ved stuen, og det er altså her, at I kan indrette med blødt møblement og et aflangt plankebord, når hjemmet fyldes ved børnefødselsdagene eller andre hyggelige arrangementer. Den flerfarvede, blyindfattede rude på endevæggen tilføjer et nostalgisk element.

Via skydedøren i stuen tilgås den sydvendte og delvist overdækkede fliseterrasse, mens det er gennem bryggerset at den hækafskærmede baghave nås.

Der er loftsrum over hele villaen med god lofthøjde, hvor det er muligt at gå oprejst. Yderst velegnet til opbevaring og opmagasinering.

Ydermere hører der en stor garage med til villaen, hvor familiens bil sagtens kan parkeres, samtidig med der kan være plads til en god mængde opbevaring.

Beliggenhedsmæssigt har I virkelig ramt plet. Med gå- og cykelafstand til bus, daginstitution, kysten, skole og indkøb klares dagligdagens gøremål let, og dertil har I en bekvem nærhed til Aalborg Centrum.

Ring for en fremvisning.

Ferskenvej 60,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 168 m2
Værelser
4
Pris 2.795.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.833 kr Udbetaling 140.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00215 Byggeår 1974 Energimærke c Grund 821 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1569202219lobth1569202219@bk1569202219
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg