Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Bangsbovej 7,
9200 Aalborg SV

Villa 164 m2 6 rum

Rummelig etplansvilla med en god planløsning i Herregårdskvarteret

Børnefamilien får perfekte rammer om tilværelsen i denne indbydende etplansvilla med en attraktiv beliggenhed i Herregårdskvarteret i Aalborg-bydelen Sofiendal. Gulstensvillaen er fra 1969, med en tilbygning fra 1976 og er løbende renoveret, og rummer til sammen 164 m2 bolig. I kan blandt andet se frem til to sammenhængende stuer, et køkken-alrum, et stort soveværelse med walk-in-closet og to værelser med mulighed for teenageafdeling. Glæd jer også til den skønne og rummelige have samt en garage på 45 m2. Det er endvidere muligt at parkere bilen i carporten for enden af indkørslen, der hænger sammen med den store garage.

I flytter ind på en lukket vej i det rolige og eftertragtede Herregårdskvarter med kort afstand til hverdagens nødvendigheder. Til fods eller på cykel når I nemt Sofiensdalskolen, daginstitution og indkøb, mens der er omtrent halvanden kilometer til idrætsfaciliteter, Skalborg Station og City Syd. I kan også springe på cyklen ind til centrum, hvor turen tager cirka 20 minutter, og endelig vil pendleren værdsætte nærheden til motorvejen.

Indenfor begynder rundturen i de to stuer i åben forbindelse, hvor sollyset strømmer ind gennem de høje vinduespartier og terrassedøren. Ved den indbyggede brændeovn kan I indrette en hyggelig sofasektion, mens den anden stue let rummer en dejlig spiseafdeling med et langbord. Hertil supplerer køkken-alrummet, hvor I kan glæde jer til at udfolde de gastronomiske evner i det lækre køkken med hvide, grebsfrie elementer og masser af albuerum. Herfra er der også adgang til bryggerset.

Soveværelset er forsynet med et walk-in-closet og ligger ved siden af badeværelset. Dertil kommer to værelser, hvoraf det ene ligger i en afdeling for sig selv sammen med et separat badeværelse, så her kan teenageren finde sig godt til rette.

Foruden den flot anlagte have med en græsplæne og flere fine bede kan I se frem til den lukkede gårdhave, hvor I vil elske at nyde sommeren helt ugeneret.

Bangsbovej 7,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 164 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00880 Byggeår 1969 / 1977 Energimærke D Plan 1 Grund 861 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg