Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nibevej 506,
9240 Nibe

Villa 158 m2 5 rum
Pris 2.295.000 kr

Renoveret villa med stor garage i Sønderholm

Sønderholm ligger ideelt mellem Nibe og Aalborg med attraktive lokale tilbud såsom købmand, skole og pasningstilbud. Der er dermed lagt op til, at børnefamilien får de allerbedste rammer om hverdagen her, hvor vi netop nu har en renoveret villa med en stor garage og plads til hobbyværkstedet til salg.

I flytter til en by med et aktivt lokalsamfund med sportsaktiviteter for store og små. Derudover er der busstoppested kort fra huset med afgange mod både Nibe og Aalborg. Der er masser af indkøbsmuligheder i City Syd, hvor I finder alt fra Bilka til IKEA. Elsker I at tilbringe dagene udendørs, kan I på kort tid nå byens naturlegeplads eller nogle af de nærliggende grønne områder.

I perioden 2013-2016 har boligen gennemgået en omfattende renovering med tegltag på huset, udskiftning af størstedelen af alt el og vvs samt udskiftning af køkkenet, for bare at nævne nogle af højdepunkterne.

Hverdagens samlingspunkt bliver køkken-alrummet, hvor Invita-elementerne straks vil imponere hjemmets kok, der snart fremtryller lækre retter i det veludstyrede køkken, mens det tilstødende alrum med karnap giver indbydende rammer om familiemiddagene. Videre er der stuen, som samler jer om Netflix og fredagsslik. Etagen fuldendes af et badeværelse og et værelse, der er ideelt til hjemmekontoret.

Ovenpå finder I en anvendelig repos og yderligere to værelser, ligesom her er et disponibelt rum, der er klargjort til, at der kan etableres et badeværelse. Bemærk også de kipførte lofter, der tilfører etagen en helt særlig stemning. Rundturen afsluttes i kælderen med fire disponible rum og et bryggers.

Det kan næsten ikke blive meget nemmere end at vedligeholde haven, der primært består af græsplæne samt en solrig terrasse, hvor I kan servere sommerens måltider under åben himmel. Fortil binder gårdspladsen huset sammen med garagebygningen, der har to porte og en skydedør, som giver jer adgang til de mulighedsfyldte kvadratmeter.

Nibevej 506,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 158 m2
Værelser
5
Pris 2.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.281 kr Udbetaling 115.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00634 Byggeår 1930 Energimærke d Plan 3 Kælder 88 m² Grund 1.040 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg