Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Rugvangen 12,
9240 Nibe

Villa 141 m2 5 rum
Pris 2.295.000 kr

Renoveret villa med moderne planløsning

Med kun 350 meter til Nibe Skole og 600 meter til hjertet af Torvet ved den charmerende, gamle bydel fås beliggenheden her på Rugvangen 12 simpelthen ikke meget bedre. Det unikke er, at I kommer til at bo trygt og roligt på en dejlig villavej, hvor børnene først behøver at tage skoletasken på ryggen og smutte ud af døren fem minutter inden det ringer ind til time. Samtidig kan I på mindre end ti minutter opsøge Nibes hyggelige centrum med brosten og små, skæve huse. Herinde i bymidten har I det hele – alt lige fra den lokale Spar Købmand til Nibes biograf, et godt udvalg af specialforretninger samt en masse dejlige caféer, og derudover går turen nemt videre ned til havnens stemningsfulde miljø.

Oprindeligt er den funkisinspirerede villa opført tilbage i 1966, men har fornyligt gennemgået en omfattende ombygning, og resultatet er, som I ser i dag: et virkelig lækkert og et på alle måder gennemført hus – både ude og inde! Fra fronten af villaen ser I en bred indkørsel med plads til parkerende gæster, og for enden venter jer en lukket garage. På den anden side af bygningen folder den kuperede grund sig ud og fremviser en dejlig stor og legevenlig have med græs og enkelte træer. Mod syd er der ligeledes anlagt en formidabel solskinsterrasse med plads til havemøbler, grill og solsenge, som gør sommerens varme dage til et hit!

Alt i den lækre etplansvilla står snorlige fra A-Z. Pæne, lyse gulve er gennemgående i værelser og alrum, mens husets to badeværelser og det rummelige bryggers ved indgangspartiet er beklædt med store, retangulære fliser i en mørkegrå nuance. Planløsningen byder på tre dejlige børneværelser samt et stort forældresoveværelse med tilhørende walk-in og privat badeværelse.Bedst af alt er dog det fantastiske, åbne køkken-alrum og stuemiljø med mange store vinduespartier – lys og plads er i centrum her-

Kontakt os for en fremvisning.

Rugvangen 12,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 141 m2
Værelser
5
Pris 2.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.205 kr Udbetaling 115.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00437 Byggeår 1966 / 2001 Energimærke d Plan 1 Grund 733 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1582078346lobth1582078346@bc1582078346
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg