Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Thorsbrovej 5,
9280 Storvorde

Villa 131 m2 7 rum
Pris 1.595.000 kr

Renoveret villa i Gudumholms attraktive lokalsamfund

I Gudumholm kommer I til at bo naturskønt, da den hyggelige landsby er omkanset af marker og engarealer, mens blot en halv times kørsel til Aalborg centrum gør hverdagen nem for pendleren. Jeres nye villa er opført i 1943, men siden opdateret, hvorfor moderne komfort præger indretningen, mens I i værkstedet har plads til hobbyen, og haven sørger for idylliske rammer om sommerdagene.

Det er naturen, der slår tonen an her på egnen, hvor I møder et rigt foreningsliv med mange aktiviteter, ligesom Kridtbakken med vandrestier, bålplads og shelter inviterer til mange timer udendørs. Byen har også både skole, sportshal, børnehave og dagplejere, og I skal heller ikke gå mere end 800 meter, før en dagligvarebutik slår dørene op. Vil I med bussen, stopper den 550 meter fra huset.

Gulstensvillaen er moderniseret med respekt for den oprindelige stil, hvilket blandt andet ses på de originale trægulve i huset, der også præges af dejlige lysindfald gennem velplacerede vinduer. I stueplan blev køkkenet opdateret i 2017 og det fremstår derfor moderne med stilrene, grebsfrie elementer. Der er åben forbindelse mellem køkken, alrum og stue, hvilket skaber et lækkert familieunivers, hvor I kan være sammen på tværs af aktiviteter. Fra alrummet er der endda dør til en hævet terrasse, så måltiderne hurtigt kan bæres ud i solen. Etagen har videre et bryggers, badeværelse med gulvvarme og et værelse, mens den spændende første sal består af i alt tre værelser. Dog er to af dem dobbeltværelser, hvilket giver fantastiske indretningsmuligheder. I kælderen er der vaskerum, mens I fra boligen nemt tilgår separat fyrrum og værksted, og endelig er der også en garage.

Den nemme have bliver et herligt aktiv, når sommersolen luner, for her kan I fra terrassen tage trinene ned i haven, hvor børnene får mange timer til at gå med boldspil og leg på græsplænen.

Thorsbrovej 5,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 131 m2
Værelser
7
Pris 1.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.627 kr Udbetaling 80.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00741 Byggeår 1943 Energimærke D Plan 3 Kælder 17 m² Grund 783 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1638337780lobth1638337780@bc1638337780
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg