Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Præstelunden 5,
9220 Aalborg Øst

Rækkehus 152 m2 4 rum
Pris 2.845.000 kr

Renoveret, historisk præstegård med naturskøn udsigt

I Nørre Tranders har I nu mulighed for at erhverve jer et hjem, der er lidt udover det sædvanlige, for en del af den historiske præstegård fra 1887 er nu sat til salg. Der er tale om en flot bolig, som i 2018/2019 har gennemgået en større renovering med respekt for den oprindelige stil. I får derfor et hjem, som er en perfekt blanding af nostalgiske, arkitektoniske detaljer og moderne komfort.

Ejendommen ligger roligt i maleriske omgivelser nær gadekærret og åbne marklandskaber med græssende heste. I har skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i en radius af omtrent halvanden kilometer. Tilmed stopper bussen blot 500 meter fra huset, og transporttiden til Aalborg centrum er ikke mere end cirka ti minutter i bilen. I har ligeledes Fitness World og grønne områder nær jer, så I kan få pulsen op med en løbetur eller træning.

Kvadratmeterne fordeler sig over halvandet plan med en højloftet stue, hvor de synlige bjælker bidrager til en helt særlig stemning. Her er også nydelige trægulve og dør til terrassen. Køkken-alrummet med udsigt til Nørre Tranders Kirke er indrettet med stilrene Svane-elementer, der er opstillet, så I får fint med arbejdsplads. I entréen er der rum til vaskefaciliteter, og under trappen findes et depotrum, mens et værelse med et stort klædeskab og et badeværelse fuldender etagen. Her er det oplagt at etablere en forældresektion eller give teenageren sin egen afdeling, for videre ovenpå møder I yderligere to værelser med det skønneste vue over markerne og et smart badeværelse med brus samt et loftrum med masser af potentiale. Slutteligt har boligen en mindre kælder.

Sommerdagene tilbringes på den sydvendte terrasse, hvorfra I får den bedste udsigt, som I kan nyde, mens aftensmaden steger på grillen. Det store birketræ understreger idyllen, mens den nemme græsplæne har plads til leg og boldspil.

Præstelunden 5,
9220 Aalborg Øst

Type Rækkehus Boligareal 152 m2
Værelser
4
Pris 2.845.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.163 kr Udbetaling 145.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00599 Byggeår 1887 Energimærke c Plan 3 Kælder 30 m² Grund 538 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1618350000lobth1618350000@td1618350000
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg