Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Rosengården 18, 1. TV.,
9200 Aalborg SV

Ejerlejlighed 101 m2 3 rum
Pris 1.398.000 kr

Renoveret ejerlejlighed med skøn adresse i Aalborg SV

Nu har I chancen for at overtage denne lækre treværelseslejlighed, som har et moderne og lyst indre. Grundplanen er veludført og er delevenlig såvel som oplagt til den unge familie, der samtidig sætter pris på en beliggenhed nær hverdagens gøremål og grønne områder.

Nuværende ejer overtog lejligheden i 2018, hvorefter den har gennemgået en stor renovering. Her er der blevet lagt nye gulve, skiftet køkken, pudset og malet vægge, hvidmalet døre samt ordnet badeværelse og toilet. Som resultat møder jer nu en lys og luftig lejlighed med en tidssvarende æstetik.

Entréen fungerer som en fordelingsgang for alle rum, hvilket især er med til at gøre hjemmet let at dele. Som familie har I også gode vilkår med et lækkert køkken, hvor de mindste kan sidde klar i spisesektionen, mens der lægges sidste hånd på grøntsagssuppen. Ovn og mikroovn er placeret i ergonomisk arbejdshøjde, og øvrige hårde hvidevarer er integreret i elementerne, så I får et stilrent, minimalistisk udtryk. I stuen fortsætter den behagelige atmosfære, mens forcen herinde især er udgangen til altanen. De to soveværelser har indbyggede klædeskabe, og badeværelset er elegant udført med glasafskærmet bruseniche samt kontraster i sort og hvid.

Udelivet nydes til fulde på den dejlige altan med plads til grill og havemøbler. Tilmed er der et disponibelt rum tilknyttet, hvor der står skabselementer, så der er nemme opbevaringsmuligheder. I får udsigt over de skønne, grønne fællesarealer, hvor I også kan tage ophold eller underholde børnene på legepladsen. Ydermere råder I over et kælderrum, og der er optimale parkeringsforhold.

Børnehave, Skalborg Station og supermarkeder ligger lige i nærheden, og dertil kommer flere busforbindelser, så I har hurtig adgang ind til de mange faciliteter i Aalborg Centrum.

Bestil en fremvisning.

Rosengården 18, 1. TV.,
9200 Aalborg SV

Type Ejerlejlighed Boligareal 101 m2
Værelser
3
Pris 1.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.287 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00348 Byggeår 1966 Energimærke c Plan 1

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1594398632lobth1594398632@hi1594398632
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg