Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Egensevej 184,
9280 Storvorde

Fritidslandbrug 180 m2 6 rum
Pris 2.995.000 kr

Renoveret boliglandbrug med stor grund, højt til himlen og masser af muligheder

Under tre kilometer udenfor Storvorde og tyve minutter fra Aalborg bliver I mødt af dette indflytningsklare boliglandbrug. Her kan I glæde jer til en stor grund, og mulighederne for anvendelse er mange. Går I med en drøm om hestehold, selvstændig håndværkervirksomhed eller noget helt tredje, så vil I elske denne ejendom fra 1921. Som et plus får I udsigt ud over åbne marker, højt til himlen og ro omkring jer.

I kan se frem til en god beliggenhed, hvor I kombinerer de landlige omgivelser med få minutters kørsel til Storvorde med daginstitution, skole, et væld af fritidsaktiviteter og indkøbs- samt tøjbutikker.

I forbindelse med ejendommen ligger der ca. 5 hektar jord med tre hestefolde og en herlig, parklignende have. Denne er på hyggeligste vis opdelt af bøgehække med små kroge samt en frugthave. Det vil desuden være oplagt at give den solrige terrasse selskab af én mere, hvor møddingspladsen i dag ligger. Den skønne plet er badet i sol det meste af dagen, og her er en overvældende stilhed samt udsyn til markerne og hestene.

Den trelængede gård er renoveret fra 2000-2019, og boligens 180 kvadratmeter står således helt indflytningsklare. Jeres familieliv får skønne rammer i de to stuer en suite med gulvvarme, sprossevinduer og en dobbeltdør ud til terrassen. Den ene stue fører ud i spisekøkkenet fra 2000, og derudover får I fire værelser, et multirum, et bryggers og to badeværelser – det ene fra 2005 med et spabad.

De to resterende længer rummer mange disponible rum, et værksted, en lade og en stald med to store hestebokse og en mindre. Udenfor er der et maskinhus, som nuværende ejer bruger til løsdrift af heste.

Ring og hør nærmere.

Egensevej 184,
9280 Storvorde

Type Fritidslandbrug Boligareal 180 m2
Værelser
6
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.833 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00494 Byggeår 1921 / 1967 Energimærke e Plan 2 Grund 68.040 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1593829560lobth1593829560@kt1593829560
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg