Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Sønderbro 4B, 1. th.,
9000 Aalborg

Andelsbolig 84 m2 2 rum
Pris 1.250.000 kr

Renoveret andelsbolig med altan

På grænsen mellem Øgadekvarteret og Aalborg centrum finder I denne flotte og renoveret andelsbolig, som har en dejlig altan, der gør sommedagene endnu bedre. Den toværelses lejlighed er indrettet med et stort køkken-alrum med ø samt et rummeligt badeværelse med brus, vaskemaskine og tørretumbler, mens soveværelset fuldender dit nye hjem. Lejligheden er egentlig oprindeligt en treværelseslejlighed, men blev under renovering ændret til en toværelseslejlighed. Såfremt du mangler et ekstra værelse, så er pladsen der til at ændre dette. (Se plantegning.) Som et stort plus er lejligheden en del af en anerkendt og yderst velfungerende forening.

Ejendommen er opført i 1990 og gennemgik i 2018 en større renovering, hvor gulvet i køkken-alrum, gang og soveværelse er skiftet, ligesom selve køkkenet blev fornyet.

Det flotte køkken har en moderne fremtoning, og ved øen er der integrerede siddepladser, så du kan snakke med dine gæster, mens der lægges sidste hånd på maden. Det indretningsvenlige opholdsrum har ligeledes plads til både spisebord og sofa, mens altandøren inviterer dig ud i en hyggelig oase, hvor du kan nyde solen, mens du lytter til en god podcast.

Soveværelset er ligesom resten af boligen rummelig og lys, og i badeværelset er der tænkt super praktisk med vaskefaciliteter, så din hverdag glider nemt. Ligeledes er der til andelsboligen eget skur med plads til opbevaring. Andelsboligforeningen har egen parkeringsplads.

Fællesgården kan du også glæde dig til at benytte, for her er det oplagt at tænde op i grillen, når vennerne kigger forbi og weekenden lurer lige om hjørnet.

Beliggenheden er for dig, der sætter pris på at have byens liv tæt på, ligesom nærheden til Kennedys Plads gør det let at tage toget, når du skal udenbys på familiebesøg. Kvarteret bugner af grønne områder, da du eksempelvis let når Karolinelund og Østre Anlæg, mens havnefronten frister med is og kolde drinks på de varme dage. Samtidig har du centrums brede palet af kultur, shopping og spisesteder nær dig, og indkøbene klares let 500 meter fra ejendommen.

Er det din boligdrøm? Kontakt os straks på 72 100 128.

Sønderbro 4B, 1. th.,
9000 Aalborg

Type Andelsbolig Boligareal 84 m2
Værelser
2
Pris 1.250.000 kr Boligydelse pr. md. 2.569 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00830 Byggeår 1990 / 2004 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg