Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Gammel Hasserisvej 95,
9000 Aalborg

Villa 161 m2 4 rum
Pris 5.350.000 kr

Renoveret, æstetisk villa med stor lukket have i Hasseris

Det smukke, hvide hus på Gammel Hasserisvej 95 er ideelt til den pladskrævende familie, der ønsker et æstetisk hjem med masser af hverdagskomfort og private rammer inde som ude.

I 2014 gennemgik villaen en stor renovering, hvor man kun bibeholdt ydervæggene, og dermed er blandt andet installationer, stikledninger og tag skiftet i denne ombæring. Visuelt imponerer huset med elegante sildebensgulve i egetræ og særlige akustiklofter flere steder, ligesom stuen med loft til kip præsenterer en loftshøjde på 5.5 meter. Samtidig er alt gennemtænkt med praktiske løsninger såsom centralstøvsugeren.

Det høje stueplan hæver vinduerne fra gadeplan og er indrettet med et lækkert køkken-alrum, hvor halvøen har integrerede siddepladser. Etagen har ligeledes et kontor samt et toilet, mens I videre ovenpå finder to værelser og et flot badeværelse med både bruseniche og badekar. Til sidst skal I se kælderen med to gode disponible rum, badeværelse og et bryggers med direkte adgang til garagen, som har gulvvarme. Dertil får I en dobbelt carport med et spændende grønt tag fra 2015.

I den lukkede have, som er sydvendt, kan I sidde i sol eller skygge på terrassen, som har overdække i form af et specialsyet solsejl. Den hyggelige oase tilbyder også masser af plads på græsplænen til boldspil og leg.

Hasseris er et topprioriteret område for børnefamilier i Aalborg, og det er ikke svært at forstå hvorfor, da alt, I skal bruge i hverdagen, her er tæt på, ligesom grønne arealer giver mulighed for at tilbringe fritiden i den friske luft. Boligen ligger nær Hasseris Bymidte med indkøbsmuligheder og bibliotek og kort afstand til skole og pasningstilbud. Samtidig tager det ikke mere end omtrent et kvarter at cykle til centrum, mens turen kan klares på fem minutter i bil eller med bus 200 meter fra huset.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne flotte villa.

Gammel Hasserisvej 95,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 161 m2
Værelser
4
Pris 5.350.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.840 kr Udbetaling 270.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00643 Byggeår 1959 / 2013 Energimærke c Plan 3 Kælder 100 m² Grund 781 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1618354728lobth1618354728@td1618354728
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg