Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hadsundvej 63, 1.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 102 m2 3 rum

Rå New-yorker lejlighed med central placering midt i Vejgaard

Nu får du muligheden for, at få fingrene i en velholdt og rummelig lejlighed beliggende midt i Vejgaard tæt til Aalborg Centrum samt Aalborg Universitet. Her får du en 102m2 lejlighed, som fordeler sig ud på to gode værelser, hvor det ene rummet et walk-in. Et rigtigt godt køkken med køkken-ø fra 2014, vinkøler samt amerikanerkøleskab og adgang til den store stue med god plads til både spisebordet til flere gæster og sofagruppe. I stuen får du et fantastisk lysindfald fra karnappen, som sender lys ned igennem lejlighedens stue, hvor den rå murstensvæg giver et råt og fedt Newyorker-look.
I lejligheden finder man desuden et større renoveret badeværelse fra 2014 med separat bruseniche og egen kombimaskine.

Lejligheden ligger på første sal i en flot ejendom med blot to andre boliger. Til hver af boligerne tilfaldes der en brugsret til parkeringsplads samt et skur i gården. Derudover medfølger der et kælderrum til lejligheden således du har god opbevaringsplads. Ejendommen som I deler om, fremstår med et godt gårdmiljø som består af solrige terrasser med havemøbler.

Lejlighedens gode beliggenhed betyder, at du er tæt på alle hverdagens fornødenheder og du er derfor i gåafstand til dagligdagens indkøb, pizzeria, frisører, banker samt andre mindre butikker. Blot med kort cykelafstand kan du tilgå både universitet, natur, kultur og Aalborg by. Hvis dit behov for offentlig transport opstår, finder du busforbindelser lige udenfor døren.

Lyder denne rummelige lejlighed som noget for dig? Så giv os et kald i dag på 72 100 128!

Hadsundvej 63, 1.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 102 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00602 Byggeår 1928 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg