Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ved Stranden 17, 1. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 90 m2 3 rum
Pris 1.448.000 kr

Prisbillig treværelses lejlighed i hjertet af Aalborg

Velkommen til Ved Stranden 17, 1. TH.

Her kan du betragte fjorden, limfjordsbroen samt hele midtbyen som dine nye naboer. Du kommer til at bo i en treværelses lejlighed med højt til loftet og fine detaljer, der flot fremviser den flotte bygnings særlige præg og historie. Ejendommen dateres nemlig helt tilbage til 1897 og står rank og stolt. Lejligheden er beliggende midt i hjertet af Aalborg centrum hvorfra alle byens tilbud er indenfor en kort gåtur. Skal du over på den anden side af fjorden, eller ud til Universitetet, går bussen lige udenfor døren.

Indvendigt fremstår lejligheden pæn og velholdt. Du bliver budt velkommen i lejlighedens entré, hvorfra der er adgang til lejlighedens toilet. Der er ligeledes adgang til det store køkken, hvor der nemt kan etableres en spiseplads. Fra entréen er der endvidere adgang til lejligheden to stuer ensuite, hvor den fantastiske lofthøjde og stuk er med til at give lejligheden herskabelige fornemmelser. Ydermere er der i lejligheden et rummeligt soveværelse, hvor der er installeret bad. I lejligheden er der rig mulighed for at sætte sit eget præg. Der kan nemlig nemt etableres et særskilt badeværelse og man kan benytte én af de store stuer som et ekstra værelse.

Alt i alt en lejlighed der skal opleves! Ring allerede i dag for en fremvisning.

Ved Stranden 17, 1. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 90 m2
Værelser
3
Pris 1.448.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.712 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00299 Byggeår 1897 Energimærke d Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1569202400lobth1569202400@bk1569202400
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg