Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Lindholmsvej 73B, KL.,
9400 Nørresundby

Ejerlejlighed 100 m2 3 rum
Pris 1.098.000 kr

Prisbillig fireværelses lejlighed i Nørresundby

Nu får I muligheden for at flytte ind i denne dejlige ejerlejlighed i et attraktivt område i Nørresundby nær Aalborg.

Bebyggelsen fremstår velholdt og I får fri adgang til mange skønne goder, f.eks. det velholdte fællesareal, hvor I kan slænge jer på et tæppe hele sommeren. Ligeledes er der rigtig gode parkeringsforhold.

I træder ind i entréen, hvor der er god plads til overtøjet. Herfra bliver I ledt via en fordelingsgang til resten af lejligheden. Køkkenet fremstår rigtig flot og heri er der integreret opvaskemaskine. Ydermere er der er plads til en hyggelig spisekrog. Badeværelset er med separat bruseniche og er så stort, at der her er rigeligt med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I værelsesafdelingen findes tre værelser, som alle har en god størrelse. Fra stuen er der direkte adgang ud til de grønne fællesarealer, som vender helt rigtigt i forhold til solen.

Denne skønne lejlighed har en forrygende beliggenhed, hvor I blandt andet er nær et busstoppested med retning mod Aalborg Universitet og Aalborg Centrum. Ligeledes findes der masse fortrinlig natur og indkøbsmuligheder i gåafstand fra lejligheden.

Hvis I føler jer fristet, så kontakt os for en fremvisning.

Lindholmsvej 73B, KL.,
9400 Nørresundby

Type Ejerlejlighed Boligareal 100 m2
Værelser
3
Pris 1.098.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.264 kr Udbetaling 55.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00445 Byggeår 1961 Energimærke e Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1586454609lobth1586454609@bk1586454609
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg