Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Jens Baggesens Vej 28A,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 102 m2 3 rum
Pris 1.698.000 kr

Pragtfuld ejerlejlighed med lækker helt nyrenoveret altan (2019)

I Vejgaard – tæt på Aalborgs mange muligheder – finder du netop nu denne ejerlejlighed, der blandt andet byder på lækre materialevalg, en skøn planløsning og herlige fællesfaciliteter.

Du kommer til at bo i en rødstensejendom fra 1963, som rummer i alt tre lejligheder. Da matriklen er let skrånende, er kælderen fritlagt på havesiden, hvilket betyder at din bolig byder på et hævet vue over omgivelserne. Af fællesfaciliteter kan fremhæves vaskekælderen, parkeringspladsen og haven, som officielt er opdelt og som i praksis frit deles mellem boligerne.

Din nye lejlighed præsenterer sig i flot stand. I 2017 er badeværelset moderniseret, der er kommet en fabelagtig skabsvæg i soveværelset og den udvendige trappe er blevet renoveret med nye fliser. Året efter – i 2018 – blev loftsarealet efterisoleret med 20 cm.

Når bilen er parkeret, kan du først udforske gæsteværelset i underetagen, som tilstødes af et mindre badeværelse. Herefter fortsætter rundturen i stueplan, der byder på to gode værelser. Badeværelset har en topmonteret håndvask på en pæn bordplade, og de diagonale, grå gulvklinker breder sig fra gulvet og ind i den murede bruseniche.

Det åbne opholdsrum prydes af et pænt trægulv, og det unikke køkken fremtræder med højglansfronter i en mørklilla nuance. Stuen har et vestvendt vinduesparti, mens alrummets spiseplads grænser op mod den sydvendte nyrenoverede altan, der har plads til krydderurter og cafemøbler.

En stor force er den grønne beliggenhed tæt på Vejgaard Østre Skole og indkøbsmuligheder samt motorvejen og Aalborgs pulserende byliv. Sidstnævnte nås nemt på cykel, så gågader, spisesteder og kulturoplevelser er aldrig langt væk.

Vil du se mere? Bestil en fremvisning.

Jens Baggesens Vej 28A,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 102 m2
Værelser
3
Pris 1.698.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.211 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00165 Byggeår 1963 / 1980 Energimærke d

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1569202377lobth1569202377@kt1569202377
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg