Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Bejsebakkevej 91,
9000 Aalborg

Villa 221 m2 8 rum

Præmieret funkisvilla med et væld af detaljer

Det er ikke hver dag, at man møder et så gennemført, arkitektonisk og charmerende hjem som dette. Den oprindelige direktørbolig fremviser flotte detaljer – ude som inde – i hobetal, og pladsen er helt eminent!

Trænger I til naturskønne omgivelser i et bynært miljø? Så er det mondæne Hasseris det oplagte valg for jer. Jeres nye adresse bliver Bejsebakkevej 91 lige ved Sorthøj, som er kendt for sine fredede gravhøje og skønne, åbne vidder. Foruden den dejlige natur byder nabolaget også på kvaliteter, som understreger den familievenlige beliggenhed. Blandt andet får I Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris Skole indenfor cykelafstand á 5-10 minutter, og så bor I desuden tæt på Hasseris Bymidte, som har et bredt sortiment af dagligvareforretninger.

På adressen venter jer en arkitekttegnet funkisvilla i ét plan, som tidligere er blevet præmieret af Aalborg Kommune. Ejendommen bærer da også på en spændende historie, da den i sin tid blev opført som direktørbolig, og man ser tydeligt, at der ikke er sparet på hverken kvalitetsmaterialer eller flotte detaljer. Det gælder også udendørs, hvor villaen fremviser en fuldkommen lukket have med en fantastisk stor træterrasse mod syd!

Masser af kvadratmeter og et godt lysindfald er blandt hovedingredienserne i dette stilfulde hjem. 60’er-villaen blev i 2016 tilbygget og fremstår i dag 100 % indflytningsklar med det ene store, smukke rum efter det andet. Villaen rummer i alt fem værelser, hvoraf det ene er et gennemført master bedroom med privat walk-in og badeværelse. Huset fremviser dertil yderligere to badeværelser – det ene med brus – samt et funktionelt vaskebryggers med adgang til to opbevaringsrum. Endelig åbner det suveræne leverum sig i form af køkken-alrum og stuemiljø udi ét. En sublim afdeling med masser af lys og en hyggelig stemning takket være pejsen i hjørnet.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af dette skønne hjem.

Bejsebakkevej 91,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 221 m2
Værelser
8
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00656 Byggeår 1965 Energimærke c Plan 1 Grund 1.001 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1620754627lobth1620754627@td1620754627
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg