Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Per Degns Vej 11,
9000 Aalborg

Villa 163 m2 6 rum
Pris 4.995.000 kr

De helt rette rammer om familielivet

Turen går til Per Degns Vej 11 i Hasseris, hvor I får en flot etplansvilla fra 1963, der rummer hele 163 kvadratmeter. Hjemmet er løbende renoveret fra 1996 til 2007 og er det perfekte valg for børnefamilien. Planløsningen byder nemlig på fire værelser, et bad, gæstetoilet og det uundværlige bryggers. I bliver selvfølgelig heller ikke snydt for både køkken, en stor stue og en frodig have.

Med nøglerne i hånden medfølger også et indbydende og hyggeligt nabolag. Børnene kan få kammerater og lege på vejen eller følges med dem på gåturen til Gl Hasseris Skole. De andre almindelige hverdagstilbud såsom indkøbsmuligheder, daginstitution og busforbindelse nås også til fods.

I præsenteres udefra for en hvid facade og vinduer med sorte rammer, en carport til bilen og et skur bagved. Indenfor har I soveafdelingen med de fire værelser samt vådrummene i den ene ende. Både bryggers og bad har gulvvarme, og når alle skal være klar til at komme ud af døren, bliver I især glade for at have to toiletter til rådighed. Med små børn bliver det også en klar fordel, at badeværelsets fine, helstøbte terrazzobordplade har to håndvaske.

Opholdsmiljøerne består af køkkenet og stuen. I sidstnævnte oplever I det bedste ved 1960’ernes byggeskik, nemlig de horisontale og brede vinduespartier. Lyset strømmer derfor ind i hjerterummet og fremhæver det flettede mønster i parketgulvet, mens brændeovnen skaber stemningen i aftentimerne. Trægulv fra Junckers pryder i køkkenet, men blikket fanges især af de hvide, grebsfrie fronter fra Invita og den melerede granitbordplade.

Udenfor er haven anlagt efter biodiversitetskonceptet Vild med Vilje, så blandede blomster, fuglesang og summende insekter er en del af udelivet. Det gør havearbejdet nemt, så der er ekstra tid til leg på plænen eller afslapning i havestuen eller på terrasserne.

Per Degns Vej 11,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 163 m2
Værelser
6
Pris 4.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.763 kr Udbetaling 250.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00853 Byggeår 1963 Energimærke D Plan 1 Grund 800 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg