Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Pallasvej 11,
9200 Aalborg SV

Villa 144 m2 5 rum
Pris 3.198.000 kr

Velholdt villa i det eftertragtet område Scheelsminde

Velkommen til hyggelige Scheelsminde.
Scheelsminde kan det hele, for I bor kort fra Østerådalen, som er et fantastisk naturområde både til gå og løbeture, men også udflugterne med børnene. Der er gode busforbindelser i området, så det er let at nå både centrum og City Syd, som I også kan cykle til på kort tid. Samtidig er I nær både skole, pasningstilbud og sport.

Boligen er på 200 kvm i alt. 144 kvm i stueplan og 56 kvm kælder er meget velholdt da den gennemgik en stor renovering i 2007-08, og tilhørende er der en 35 kvm garage. Med 4 værelser og to badeværelser i stueetagen er der masser af plads til familien. Stuen i huset er samlingspunktet, herfra er der videre adgang til køkkenet og den overdækket terrasse. Gavlene på huset er i 2013 lavet med Hardyplank og huset fik lavet udvendige tagrender i samme ombæring. Således boligen fremstår indflytnings klar og vedligeholdelses frit.
Kælderen i dette hus er oplagt til teenageren der vil have sit eget område.

Den overdækket terrasse som er at finde på den sydlige side af huset er der altid mulighed for at tænde op i grillen og stadig stå i tør vejr, som giver god mulighed for, at udfolde sine kulinariske evner så familien kan imponeres. Endnu en gevinst ved dette hus, er den hævet terrasse med udgang fra soveværelset fra 2018. Haven giver god plads til aktivitet, om det så er konge spil, fodbold, sandkasse eller gynge, så kan det hele klares i denne have. Når legen kalder på en pause, er der en hyggelig overdækket terrasse fra 2015 at finde i haven som giver rig mulighed for de voksne kan tage en pause når børnene giver den gas på græsset.

Dette er helt klart en bolig der skal opleves.

Pallasvej 11,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 144 m2
Værelser
5
Pris 3.198.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.890 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01021 Byggeår 1972 Energimærke C Plan 2 Kælder 56 m² Grund 618 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg