Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vissevej 35,
9210 Aalborg SØ

Villa 79 m2 3 rum
Pris 1.798.000 kr

Pæn villa med skønne naturomgivelser – på blind vej midt i Gug

Det er ikke ro, fredfyldte og skønne naturomgivelser, I kommer til at mangle her på Vissevej 35 midt i Gug. Fra den blinde vej kan I følge årstidernes skiften med Kongshøjskoven lige overfor, ligesom grundens dejlige udearealer prydes af frodige trækroner. Alt dette kan blive en del af jeres hverdag, hvis I gør denne pæne villa i vedligeholdelsesfrie materialer til jeres.

Boligen fremtræder i god stand med 142 veludnyttede etagemeter, og indretningen henvender sig perfekt til såvel parret som småbørnsfamilien. Med fine arbejdsoverflader, masser af skabsplads og ovn i ergonomisk højde kan de kulinariske evner få frit spil i det hvide, stilrene køkken.

Dér, hvor køkkenet og stuen mødes, er der skabt en naturlig sektion til spisebordet, hvor middagene kan nydes. Stuen brillerer med loft til kip, hvilket giver en dejlig rumfornemmelse, mens Velux-ovenlysvinduet og gavlvinduerne mod såvel øst og vest understreger den lyse stemning. Herfra er der desuden udgang til den overdækkede terrasse.

Den rummelige entré giver adgang til to værelser side om side og et nydeligt badeværelse med brusekabine med lys, damp og vandmassage.

Spindeltrappen snor sig ned mod den yderst anvendelige kælder, der giver jer to gode, disponible rum, et bryggers og et værksted.

På den skønne grund er der plads til udeliv. Fortil har I en stor indkørsel og carport, mens der bagtil udfolder sig en lukket have. Her kan I opholde jer på én af terrasserne, og hvad enten I drømmer om en køkkenhave, et anneks eller et hønsehus, er der mulighed for det.

Fra adressen leder en tryg cykelsti til Gug Skole og idrætshallen, ligesom I finder flere daginstitutioner og indkøbsmuligheder tæt på. I Kongshøjskoven kan I lufte mountainbiken eller snøre løbeskoene og begiver jer ud i skovens dybe, stille ro, hvor der ofte spottes et rigt dyreliv.

Book en fremvisning!

Vissevej 35,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 79 m2
Værelser
3
Pris 1.798.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.376 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00546 Byggeår 1958 Energimærke e Plan 2 Kælder 63 m² Grund 1.208 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1618355844lobth1618355844@bc1618355844
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg