Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Astavej 6,
9280 Storvorde

Villa 116 m2 5 rum
Pris 2.198.000 kr

Opgraderet villa i børnevenligt område

Med fire værelser er der plads til hele familien i Storvorde, hvor en renoveret villa snart udgør basen for jeres hverdag. I flytter til et skønt område med stisystemer, alt til dagligdagen tæt på og cykelafstand til de smukke arealer ved Lundby Bakker. Et andet plus er den skønne have, hvor der i 2021 er tilføjet en træterrasse.

Storvorde er et dejligt sted for børnefamilien, der får et nærmiljø med mange tilbud. Børnene kan cykle i skole, og samme transportmiddel er oplagt til indkøb, eller hvis I vil en tur på det lokale bibliotek efter læsestof til hyggelige stunder. Der er gode busforbindelser kort fra huset, så det er også let at nå ind til Aalborg, og så har I virkelig flot natur og Limfjordens idyl indenfor rækkevidde.

Der er foretaget mange forbedringer af huset, som blandt andet fik moderniseret køkken og bryggers i 2020, hvorfor hjemmets kok og de praktiske gerninger får optimale rammer. Det moderne, grebsfrie køkken er rummeligt og tilstøder stuen, hvor markante vinduespartier bidrager til en dejlig stemning. Det er i øvrigt en tilføjelse fra 2021, og ligeledes er der sørget for direkte adgang til haven. Boligen har i alt fire værelser samt et brusebadeværelse, der fik et lille løft i 2017 med udskiftning af møblementet. Et andet plus er at ejendommen har både carport og en garage, og sidstnævnte fik Troldtekt-loft, loftspots og elport i 2021.

Haven er hækomkranset og med masser af plads til leg, mens træterrassen mod syd bliver et dejligt samlingssted, når der serveres friskplukkede jordbær, eller I tænder op i grillen. Et andet plus er, at grunden er let at holde.

Kom ud og drøm videre – book en fremvisning.

Astavej 6,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 116 m2
Værelser
5
Pris 2.198.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.001 kr Udbetaling 110.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00980 Byggeår 1975 Energimærke D Plan 1 Grund 862 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg