Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ribevej 62,
9220 Aalborg Øst

Villa 171 m2 5 rum
Pris 2.995.000 kr

Opdateret villa med plads til iværksætteri

For enden af en villavej i et skønt kvarter nær AAU ligger denne renoverede bolig, der er klar til at I rykker ind med flyttekasser og fremtidsplaner. Huset er nemt at vedligeholde, og der er en åben planløsning samt tre værelser, hvoraf ét er en lækker forældresuite. Derudover står der et flot anneks klar til eksempelvis kontor, klinik eller noget helt tredje. Et andet plus er den veletablerede grundejerforening med fælles partytelt, borde og stole, så I let kan holde familiefester, ligesom der er en trailer til deling.

Der er gode busforbindelser og cykelsti til Aalborg centrum, og når I skal handle ind dukker første dagligvarebutik op efter omtrent én kilometer. På samme vis kan børnene cykle i skole, og med Gigantium nærved er I sikret en aktiv fritid og mange oplevelser. Her er også flere grønne områder til løberuten og nem adgang til motorvejen.

Der er foretaget mange renoveringer af boligen i perioden 2020 til 2022, hvor facaden har fået et løft med netpuds og ekstra isolering. Ligeledes er der lavet et lækkert badeværelse med dobbelt brus, ligesom forældresuitens walk-in-closet også er kommet til. På samme vis er der foretaget mere isoleringsarbejde og lagt Tarkett-gulve i det meste af huset.
Indretningen med tre værelser og to badeværelser tilgodeser børnefamiliens behov, og det ene badeværelse er endda en del af forældreafdelingen, som også har walk-in-closet. Bryggerset til de praktiske gøremål er også velindrettet, og endelig skal I glæde jer til at samles i opholdsrummet, der forener køkken, alrum og stue med dør direkte ud i haven.

Den nemme have er ugeneret med et virkelig lækkert, stort terrasseområde, der også har et overdækket afsnit. Med annekset får I mulighed for at føre jeres iværksætterdrømme ud i livet, og endda er der som en af de seneste forbedringer lagt fliser på parkeringsområdet.

Ribevej 62,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 171 m2
Værelser
5
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.577 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00939 Byggeår 2007 Energimærke A2010 Plan 1 Grund 868 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg