Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Mulbjergvej 3,
9280 Storvorde

Villa 113 m2 4 rum
Pris 1.045.000 kr

Opdateret villa i naturskønne Dokkedal

Dokkedal ved Storvorde er et perfekt valg til jer, der ønsker at naturen får en stor rolle i hverdagen. Her kommer I nemlig til at bo nær Kattegat og lige ved Mulbjerge, der er kendt for en storslået udsigt, som I kan nyde så tit, I lyster. Boligen, som I overtager nøglerne til er velholdt og byder på mange højdepunkter, så I kan glæde jer til at indrette det nye hjem.

Fra omkring 2015 er der foretaget flere forbedringer på huset med blandt andet nye gulve, lofter, pudsning og maling af vægge i en stor del af hjemmet, ligesom man har isoleret og renoveret facaden samt malet udvendigt træværk. I får derfor lækre rammer om dagligdagen med et smart køkken, der har samme elementer som det tilstødende bryggers, hvilket skaber en rød tråd. Derudover kan I streame yndlingsserien i stuen, hvor brændeovnen sørger for den helt rigtige stemning, mens udestuen er ideel til søndagsbrunch. Endelig er her tre værelser og et badeværelse med brus. I får endda vue til det åbne marklandskab fra boligen, så I kan følge årstidernes skiften.

Haven er omgivet af opvoksede træer, og mod sydøst har I en stor terrasse, der er afskærmet med hegn. Fortil er der et stort fliseareal, en garage, carport og et redskabsskur.

Det tager omtrent en halv time at køre til Aalborg i bil, men der er også gode busforbindelser nær huset. I de omkringliggende byer har I indkøbsmuligheder, skoler og pasningstilbud, som der skal køres lidt kilometer efter, men til gengæld får I et fortryllende nærmiljø. I bor nemlig i et af de smukkeste naturområder med et spændende plante- og dyreliv. Her er eftertragtede vandreruter såsom Østkystruten og Nordøststien, mens området også er ideelt til kitesurfing. I skal ikke gå mange skridt fra hoveddøren før naturoplevelser starter.

Mulbjergvej 3,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 113 m2
Værelser
4
Pris 1.045.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.317 kr Udbetaling 55.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00557 Byggeår 1979 / 2015 Energimærke d Plan 1 Grund 790 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1604116261lobth1604116261@kt1604116261
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg