Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vesterbro 35, 3. 301.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 81 m2 2 rum
Pris 1.598.000 kr

Nyrenoveret lejlighed i Aalborg centrum

Du har nu muligheden for at blive den næste ejer af denne nyrenoverede lejlighed en central placering på Vesterbro i Aalborg centrum. Her får du en lys og veldisponeret bolig med blandt andet et lækkert badeværelse og altan.

Lejligheden er placeret på tredje sal i en velholdt ejendom fra 1959 med elevator. I slutningen af 2019 har den gennemgået en større renovering med blandt andet pudsning af vægge, opgradering af køkkenet samt nyt badeværelse. I istandsættelsen er der lagt vægt på et gennemgående materialevalg med matchende elementer i køkken, entré og soveværelse, ligesom bordpladen i entréen er videreført fra køkkenet.

Du træder indenfor i entréen med faste skabe, hvorfra et lyst parketgulv breder sig i resten af boligen. Køkkenet fremstår stilrent med gode opbevaringsmuligheder bag de hvide højglansfronter, der står i flot kontrast til bordpladen i beton. Herfra er der udgang til altanen. Tilstødende ligger spisestuen i delvis åben forbindelse med en opholdsstue, der får et generøst lysindfald fra de store vinduespartier, som vender mod sydøst. Soveværelset har en god størrelse til dobbeltsengen, og på endevæggen er der indbyggede garderobeskabe. Planløsningen fuldendes af et lækkert badeværelse med stilrent interiør og marmorfliser på gulvet og i den glasafskærmede bruseniche. Som prikken over i’et er der varme under gulvet og integreret belysning i spejlet.

Boligen ligger i en veldrevet ejendom med gode fællesfaciliteter såsom en aflåst cykelkælder, elevator og vaskeri. Der hører endvidere et kælderrum til lejligheden, og der er gode parkeringsmuligheder lige neden for bygningen.

Du bosætter dig i den rolige ende af Vesterbro og tæt på grønne arealer som Kildeparken, Almen Kirkegård og Mølleparken, hvor der sommeren igennem afholdes koncerter. Fra adressen har du gåafstand gågaden, Jomfru Ane Gade og Aalborgs mange kulturtilbud, og skal du med toget findes Aalborg Station kun 500 meter væk.

Vesterbro 35, 3. 301.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 81 m2
Værelser
2
Pris 1.598.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.142 kr Udbetaling 80.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00488 Byggeår 1959 / 2007 Energimærke c Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1593831089lobth1593831089@kt1593831089
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg