fbpx
Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Åbent hus søndag d. 24. februar
11.30 - 12.00

Guldborgvej 19,
9000 Aalborg

Villa 132 m2 5 rum
Pris 3.395.000 kr

Nyrenoveret 2018: Perfekt familievilla i Hasseris

Leder I efter et hjem, der både lever op til krav om lækker moderne indretning i kvalitetsmaterialer og gode mærker, og som samtidig har en planløsning og beliggenhed, der er helt perfekt til en børnefamilie? Så kan jeres nye adresse meget vel hedde Guldborgvej 19. Her venter der jer nemlig en flot nyrenoveret etplansvilla med tre dejlige børneværelser, to badeværelser og et skønt åbent opholdsmiljø.

Beliggenheden rammer også plet. I kommer til at bo i et trygt og roligt kvarter med gode naboer, stisystem og få skridt til fodboldbaner og kælkebakke, og en anelse videre omkring finder I søer og natur. Desuden ligger adressen tæt på Gl. Hasseris Skole og i cykelafstand fra byen.

Der er tale om en klassisk etplansvilla, der stod færdigrenoveret i februar 2018. Renoveringen omfattede blandt andet nyt tag, nye vinduer, ny el og nye gulve overalt inde i boligen samt akustiklofter, der giver rummene en behagelig klang.

Til dagens vågne timer får I en sammenhængende opholdsafdeling med stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Stuen har ekstra stort vinduesparti med udgang til en sydvestvendt terrasse, og køkkenindretningen fra Aubo er et helt kapitel for sig. Der er blandt andet bordplade i hvid granit på over syv meter og eksempelvis Quooker og Tesla emhætte.

Boligens soveafdeling er bundet sammen af en kombineret entré og fordelingsgang, som forbinder soveværelset og de tre børneværelser med de to helt nye badeværelser og det ligeledes topmoderne bryggers. Boligen er i øvrigt gjort klar til alle typer internet inklusive fibernet.

Den lukkede have, som får sol indtil solnedgang, fortjener også at blive fremhævet. Her venter der både voksne og børn et fantastisk fristed med nedgravet trampolin og legeplads samt dejlige frugttræer og bærbuske. Kom selv og se, hvorfor vi kalder dette en perfekt bolig til en børnefamilie. Kontakt Hansen & Thoft – Hasseris og aftal en fremvisning.

Guldborgvej 19,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 132 m2
Værelser
5
Pris 3.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.783 kr Udbetaling 170.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00144 Byggeår 1973 Energimærke d Plan 1 Grund 804 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1550562161lobth1550562161@td1550562161
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg