Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Horsbækken 21,
9440 Aabybro

Villa 174 m2 6 rum
Pris 3.950.000 kr

Nyopført kvalitetsvilla i børnevenligt kvarter

Drømmer I om at omgive jer med nye materialer i et fredfyldt og meget børnevenligt område? Så bliver jeres ønsker opfyldt her. I det skønne nybyggerkvarter på Horsbækken, står denne flotte, nyopførte etplansvilla på 197 kvadratmeter klar til at danne rammen om jeres familieliv.

Arkitekten bag har sørget for at boligen præsenterer sig flot med stramme og lige linjer. Dertil har boligen store vinduespartier i stue og alrum, hvor igennem lyset strømmer ind og undertegner de flotte nuancer i gulvene. Huset er opført med materialer, der både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt er i top, og så er der selvfølgelig komfortabel gulvvarme i hele huset.

Husets hjerte er det store køkken-alrum, hvor køkkenet står med flotte, tidsløse elementer fra Svane Køkkenet og hvidevarer fra Siemens. Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse med stuen, blot adskilt af en skillevæg, der med synlige mursten tilføjer huset lidt kant. Huset har i alt fire værelser og to badeværelser, fordelt på en forældreafdeling med badeværelse i den ene ende af huset og tre værelser og et badeværelse i den anden ende. Dertil byder boligen på viktualierum med adgang fra køkkenet, en dejlig entre og et godt og praktisk bryggers. Fra bryggerset er der direkte adgang til den dobbelte garage.

Udenfor på den 1.013 kvadratmeter store grund, kan I glæde jer over det skønne flisebelagte terrasseområde og den kommende græsplæne, hvor der bliver masser af plads til leg og sjov.

Boligen har en ideel placering i Aabybro, hvor det er nemt at komme til Aabybro´s mange muligheder. Tæt på ligger byens sø, som er et yndet sted at fodre ænder. Aabybro Skole, DGI-huset med svømmehal, naturskønne områder samt gode indkøbsmuligheder ligger også alle indenfor kort afstand. Legebørn i alle aldre vil desuden elske den korte afstand til Fårup Sommerland – et årskort hertil er selvsagt oplagt.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Horsbækken 21,
9440 Aabybro

Type Villa Boligareal 174 m2
Værelser
6
Pris 3.950.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.830 kr Udbetaling 200.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00518 Byggeår 2021 Energimærke A2020 Plan 1 Grund 1.013 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
dt@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg