Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kornmarken 11,
9240 Nibe

Villa 184 m2 6 rum
Pris 4.595.000 kr

Nyopført funkisvilla med integreret dobbelt garage

Flot, nyopført og meget velbeliggende funkisvilla på nyudstykningen Kornmarken i Nibe. Her får I udsigt til skov og en beliggenhed nær Nibes byliv. Huset ligger tæt på alt, hvad en børnefamilie har brug for med kort afstand til institutioner og indkøbsmuligheder.

Funkishuset er gennemgående kendetegnet ved en enkel og minimalistisk stil, moderne løsninger og et flot arkitektonisk udtryk. Facadens lyse mursten fra Randers Tegl brydes af flot træbeklædning og skæve vinkler, som giver huset et unikt udtryk. Huset entreres via det overdækkede indgangsparti med træbeklædning, eller via den integrerede dobbelt garage med indgang direkte til bryggerset, som er indrettet med elementer fra Svane Køkkenet samt både vaskemaskine og tørretumbler.

Husets hjerterum er det kvadratiske køkken-alrum, som prydes af flotte elementer fra Svane Køkkenet. Rummet har et fantastisk lysindfald fra de store glaspartier, som går fra gulv til loft. I åben forbindelse med køkkenet er den hyggelige opholdsstue, som har kig til haven og god plads.

Planløsning er funktionelt opdelt med en forældre- og børneafdeling. Forældreafdelingen er indrettet med et godt soveværelse, et stort og rummeligt walk-in-closet samt et stilrent badeværelse. I forældreafdelingen er endvidere et særskilt værelse, som f.eks. kan anvendes som kontor. Børneafdelingen byder på to gode værelser samt badeværelse med samme stilrene løsninger. Huset er udført med et spændende niveauspring på 40 cm. mellem børneafdelingen og resten af huset, hvor forældreafdelingen adskilles fra køkken-alrummet med en flot New Yorker-dørs løsning.

Huset er opført med gennemgående materialevalg og moderne løsninger. Væggene er beklædt med filt, og gipslofter med akustikfelter skaber en god akustik i huset. Gulvene prydes af flotte 60×60 cm. klinker i badeværelserne og bryggerset og New Yorker gulv i resten af huset, mens Danfoss gulvvarme sikrer en optimal varmekomfort i alle rum. Varmegenvindingsanlæg sikrer perfekt indeklima og lavt energiforbrug, og dertil kommer endvidere et energivenligt solcelleanlæg.

Udendørs kan I se frem til en nyetableret have med græsplæne, hvor der er god plads til leg og sjov. Sommerdagene kan nydes på terrassen, der ligesom øvrig belægning og indkørsel er etableret.

Alt i alt et rigtig dejligt hus, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor individualiteten i byggeriet skinner igennem på moderne vis.

Kornmarken 11,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 184 m2
Værelser
6
Pris 4.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.838 kr Udbetaling 230.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00420 Byggeår 2020 Plan 1 Grund 1.055 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1594393880lobth1594393880@bc1594393880
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg