Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Sejlflodgårdsvej 32,
9280 Storvorde

Villa 140 m2 5 rum
Pris 2.995.000 kr

Nyopført familievilla beliggende i nyt boligområde

Drømmer I om at skabe jeres nye rammer, hvor huset står lige til at flytte ind i? Så er huset her på Sejlflodsgårdsvej 32 lige noget for jer!

Huset er opført af Hybel, og rummer 4 gode værelser, samt stort køkken-alrum med adgang til en lys indbydende stue. Huset rummer 140 veludnyttede kvadratmeter med 25 kvadratmeter integreret carport og redskabsrum. Endvidere er huset opført i gode materialer, og byder bl.a. på valmede gavle og udhæng, gipslofter og akustiklofter i køkken-alrum, Tarkett Shade Ask Melange på gulvene i stue og værelser, væghængte toiletter m.v. Haven er ej anlagt, hvorfor du netop kan etablere udearealerne præcis som du ønsker.

Ejendommen er beliggende i naturskønne og fredfyldte Sejlflod-Storvorde område. Her befinder du dig på en nyere udstykning, som rummer et helt nyt boligområde, der kan opfylde enhver købers behov for nærhed til by og natur. Her er kort afstand til hverdagens fornødenheder og en tryg vej til skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter for enhver smag og aldersgrupper.

Boligen er beliggende for enden af en rolig villavej med åbne marker som din nærmeste nabo. Ligeledes findes byens hyggelige gadekær indenfor få hundrede meter.

Området ligger endvidere kun 20 minutters kørsel fra Aalborg. Det er noget helt særligt, at naturen kan være så tæt på byen.

Lyder Sejlflodgårdsvej 32 som noget for dig? Så giv os et kald i dag på 72 100 128!

*Unik mulighed for nybyggeri til en skarp pris! Husets matrialer er købt hjem inden større prisstigning på markedet, hvilket gør at huset er udbudt til en skarp pris!

Se mere her

Sejlflodgårdsvej 32,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 140 m2
Værelser
5
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.102 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00955 Byggeår 2022 Energimærke A2015 Plan 1 Grund 860 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg