Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Blegdalsparken 51, 2. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 108 m2 3 rum
Pris 3.895.000 kr

Nyistandsat lejlighed med fjordudsigt!

Hvad siger I til at mærke en lun sommerbrise på altanen, mens solens sidste stråler spejler sig i vandoverfladen i horisonten? Dette kan I opleve fra jeres kommende lejlighed i Hasseris. Her bliver udsigten til Limfjorden en integreret del af dagligdagen, uanset om I befinder jer ude eller inde. Velkommen hjem.

Ejendommen præsenterer sig udefra som en klassisk gulstensbygning, og i 2017 blev de fleste af vinduerne skiftet i lejligheden på anden sal. Ligeledes er hele lejligheden nyistandsat i 2022. Før I bevæger jer derop, kan I dog vælge at tage et kig på de medfølgende kælderlokaler, der udgøres af et depotrum, et multirum hvorfra der er fjordudsigt samt et badeværelse.

Nu er turen så kommet til at se selve lejligheden, hvor entréen fungerer som en fordelingsgang. Med det samme ledes I forbi gæstetoilettet, der er praktisk placeret, mens det nyistandsatte badeværelse ligger i den modsatte ende. De private arealer afrundes af et værelse, og derefter kan I gå til køkkenet ved siden af, hvorfra I har direkte adgang til den ene af boligens to altaner. Med sin sydøstvendte retning udgør den det oplagte sted at nyde kaffen søndag formiddag.

Tilbage er to stuer en suite, der sikrer god plads til hverdag og gæster. Har I netop venner eller familie på besøg, vil de uden tvivl lægge mærke til udsynet fra begge stuer samt fra den vestvendte altan. Med vandet i horisonten og grønne trækroner så langt øjet rækker, kommer naturen nemlig helt tæt på.

Dette kan I selvfølgelig også udnytte, hvis I bevæger jer rundt i nærmiljøet, hvor I hurtigt når til skoven. Beliggenheden er desuden fri for gennemgående trafik, byder på et roligt nabolag og giver jer kort gåafstand til skole, indkøb og pasningstilbud, mens også centrum og motorvejen er yderst tilgængelige.

Blegdalsparken 51, 2. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 108 m2
Værelser
3
Pris 3.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.817 kr Udbetaling 195.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01032 Byggeår 1980 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg