Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kirkestien 22,
9230 Svenstrup J

Rækkehus 180 m2 5 rum
Pris 3.795.000 kr

Nyere villa med sublim placering i Svenstrup

På den attraktive adresse Kirkestien 22 i Svenstrup venter denne flotte og velholdte villa på nye ejere. Her er der tale om et sjældent udbudt hus, som ligger helt fænomenalt i naturskønne omgivelser, og samtidig er I blot en kort spadseretur fra hverdagens nødvendigheder.

Her kan I glæde jer over det bedste fra begge verdener, og fra boligen kan I gå til indkøb, skole, daginstitution og togstationen, der alt sammen ligger under 450 meter væk. Ydermere ligger huset midt i Svanemølleparken og giver jer samtidig uhindret kig til søen.

Her kan I se frem til 180 veldisponerede m2, som har gulvvarme overalt. Der er også udluftning, som sikrer et godt indeklima, ligesom der er termostatstyring, så I selv kan bestemme temperaturen i hvert rum. Ejendommen har i alt tre værelser, som fordeler sig i en ideel voksen- og børneafdeling. Her ligger de to børneværelser side om side og deles om et badeværelse med bruseniche. Videre er forældresoveværelset placeret i modsatte ende med indgang til eget badeværelse. Derudover får I køkken og stuen i åben forbindelse, hvilket giver jer perfekte betingelser til samvær. Her kan I tilberede middagen og samtidig beundre den naturrige udsigt ud af vinduerne. Endelig kan I bevæge jer ovenpå, hvor en stue leder jer til den skønne tagterrasse, som er det oplagte sted at indtage morgenkaffen og vuet til sø og park.

Udenfor får I fornøjelsen af en dejlig og ligetil matrikel, der er beriget med fliseareal hele vejen rundt. Her kan I nyde solens stråler hele dagen, og da huset er placeret på en halvø i søen, får I ligeledes alle steder fra det smukkeste syn til områderne omkring jer.

Kontakt os for en fremvisning.

Kirkestien 22,
9230 Svenstrup J

Type Rækkehus Boligareal 180 m2
Værelser
5
Pris 3.795.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.067 kr Udbetaling 190.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00287 Byggeår 2006 Energimærke c Plan 2 Grund 210 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1566571046lobth1566571046@bk1566571046
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg