Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Søndre Bygade 3B,
9280 Storvorde

Rækkehus 98 m2 4 rum
Pris 1.848.000 kr

Nyere rækkehus i attraktivt lokalmiljø

Sejlflod er et hyggeligt, mindre bysamfund, der slår sine folder nær Storvordes mange tilbud, ligesom en køretur på omtrent 20 minutter fører til Aalborg centrum. Natur er der også masser af i den stemningsfulde enklave med cykelafstand til Limfjorden. Lyder alt dette som de perfekte ingredienser til jeres næste boligeventyr, så har vi et rækkehus fra 2018/19, der står klar til nye ejere.

Stort set alt til hverdagen findes i en radius af bare to kilometer, hvorfor I nemt finder til indkøb, skole og pasningstilbud, mens busstoppestedet mindre end 500 meter fra hoveddøren gør det let at smutte til Aalborgs kultur og shopping. Er I glade for naturen, så er Banestien ideel til de lange gåture i solskin og blæsevejr, ligesom der er boldklub og andre idrætsforeninger i området, så I får rig mulighed for en aktiv fritid.

Boligen har både gulvvarme og solceller, mens gennemgående HTH-interiør og ensartede gulve i en stor del af huset binder rummene sammen. Troldtekt-lofter giver sammen med loftspots rundt omkring i huset et flot finish til den nydelige boligstil, der forstærkes af herlige lysindfald. Der er tre gode værelser i huset, og det ene tilgås direkte fra entéen med plads til vaskefaciliteter. Det er også herfra, at badeværelset med brus tilgås. De resterende værelser fordeles af opholdsrummet, som udgør kernen i huset. Her har man forenet køkken, spisesektion og stuen, hvilket giver mulighed for at være sammen på tværs af aktiviteter. Det tidløse køkken er opstillet med halvø ud mod spiseafdelingen, mens det er fra stuesektionen, at havedøren leder jer ud på terrassen.

Den vestvendte fliseterrasse er delvist afskærmet, så I får en dejlig oase til måltider og afslapning med en spændende krimi. Den overskuelige have består videre primært af græs, så den kræver et minimum af vedligehold, mens skuret fortil er ideelt til den overskydende opbevaring.

Søndre Bygade 3B,
9280 Storvorde

Type Rækkehus Boligareal 98 m2
Værelser
4
Pris 1.848.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.391 kr Udbetaling 95.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00803 Byggeår 2019 Energimærke A2015 Plan 1 Grund 310 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 300 693
kd.gi1642446570lobth1642446570@hh1642446570
Storvorde afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg