Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Markvej 31,
9280 Storvorde

Rækkehus 93 m2 4 rum

Nydeligt enderækkehus i Storvorde

På Markvej 31 i Storvorde omtrent femten kilometer sydøst for Aalborg finder I dette fine og veldisponerede enderækkehus, der kan bryste sig af en god planløsning og en fremragende beliggenhed med fred, ro og korte afstande til hverdagens fornødenheder. Velkommen til.

I bosætter jer yderst fordelagtigt midt i byen for enden af en lukket stikvej. Blot få hundrede meter fra hoveddøren kan I tilgå nærmeste dagligvarebutik, og tilsvarende er også skole samt pasningstilbud lettilgængeligt. Lokalområdet byder på udmærkede idrætsfaciliteter, og der er rige muligheder for at involverer sig i det gode naboskab og det velfungerende foreningsliv. Det bør endvidere bemærkes, at distancen til fjorden er overkommelig, mens også flere skove kan besøges.

Ejendommen blev opført i 1985, og facaden præsenterer sig med røde mursten, hvide vinduesrammer og et klassisk tegltag, der på sydsiden har været pillet ned og lagt op på ny. Som I træder inden døre, ankommer I til en pæn entré, og herfra udfolder beboelsesarealet på 93 veludnyttede kvadratmeter sig i ét plan uden spildplads.

På venstre hånd ses to regulære værelser, og på modsatte side af fordelingsgangen har I henholdsvis køkkenet med plads til et mindre spiseafsnit samt badeværelset, der er arrangeret med vaskefaciliteter, brus og en flot terrazzobordplade. Hjemmets primære opholdsrum udgøres af de to stuer, hvor et behageligt lysindfald modtages ad de sydvestvendte vinduer. Udestuen forlænger væsentligt udesæsonen.

Umiddelbart foran udestuen råder I over en skøn, solrig terrasse, og haven er ganske ugeneret og velanlagt med en græsplæne og prydsomme buske. Trekanten, der ligger mod nordøst og hører til grundejerforeningen, gør, at grunden opleves markant større end de 515 kvadratmeter, som reelt knytter sig til boligen.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Markvej 31,
9280 Storvorde

Type Rækkehus Boligareal 93 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00383 Byggeår 1985 Energimærke d Plan 1 Grund 515 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1618355391lobth1618355391@hh1618355391
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg