Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Gadekærsvej 27,
9280 Storvorde

Villa 100 m2 5 rum
Pris 1.395.000 kr

Nydelig villa med kælder i boligstandard i Sejlflod

Sejlflod er en hyggelig landsby med masser af naturomgivelser, og det er netop disse skønne rammer, at I kan blive boligejere i. Glæd jer til et indflytningsklart hjem med to værelser, to badeværelser, et køkken, en stue og en yderst anvendelig kælder. Ude har I et stort, vestvendt terrassemiljø, hvor sommeren kan nydes.

Boligen fremstår gennemgående lys og indbydende, og køkkenet vil hurtigt blive ét af jeres fortrukne samlingspunkter i hverdagen. Køkkenet har et moderne udtryk med hvide skabselementer, og her kan I placere et spisebord, ligesom I kan bringe retterne ud under åben himmel. Stuen har også terrasseudgang, mens brændeovnen sørger for en hyggelig stemning.

Stueetagen byder endvidere på to gode værelser og et badeværelse, men bevæger I jer ned i kælderen, venter jer endnu et badeværelse, et bryggers og et disponibelt rum med et væld af muligheder.

I skal glæde jer til at indtage haven gennem de lune måneder, hvor I særligt vil drages mod det store, vestvendte terrassemiljø. Haven er smukt indrammet af tætte, opvoksede hække og har et drivhus

Store som små får kort afstand til alle hverdagens fornødenheder, for landsbyen er nærmest sammenvokset med nabobyen Storvorde, hvor I finder indkøbsmuligheder, Toftehøjskolen, pasningstilbud og idrætsfaciliteter. Cykelturen til skolen tager under ti minutter, og ruten tilbagelægges via et stisystem. Der afgår busser til Aalborg flere gange om dagen, mens Nordjyske Motorvej blot er et kvarters kørsel væk.

Lyder det som noget for jer? Så ring for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Gadekærsvej 27,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 100 m2
Værelser
5
Pris 1.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.635 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 44-00001 Byggeår 1965 Energimærke D Plan 2 Kælder 40 m² Grund 775 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 300 693
kd.gi1653757505lobth1653757505@hh1653757505
Storvorde afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg